Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Τετάρτης

Κοινοποίηση

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Τετάρτης

Η φορμαρισμένη Λιντς αντιμετωπίζει την σοκαρισμένη Έβερτον που επιθυμεί να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα. Λίγο νωρίτερα η Φούλαμ φιλοξενεί την Λέστερ και θα προσπαθήσει πάρει βαθμό ή βαθμούς που θα της επιτρέψουν να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Λέστερ θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα χωρίς τον σταρ της. 

Αμφίρροπες αναμετρήσεις από την πιο ενδιαφέρουσα Πρέμιερ των τελευταίων ετών αποτελούν τις επιλογές μας από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης με τις αποδόσεις από το κουπόνι της μπετ 365 .     

 

ΛΙΝΤΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΛΙΝΤΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλοξενήθηκε στην έδρα της Λέστερ, σε ένα έτσι και αλλιώς δύσκολο αγώνα και όλα άρχισαν με τον λάθος τρόπο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13’, στην πρώτη επικίνδυνη φάση που δέχτηκε. Αλλά αντί να καταρρεύσει έβγαλε χαρακτήρα και αντέδρασε άμεσα. Ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και φρόντισε να καλύψει τα νώτα της ώστε να μην κινδυνεύσει ξανά. Και όταν βρήκε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο χτύπησε δύο φορές και πήρε την μεγάλη νίκη με 1-3.                        

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Και αν η προηγούμενη επικράτηση ήταν απέναντι στην εκτός φόρμας Νιουκάστλ, η επικράτηση επί της Λέστερ σίγουρα θα της αναπτερώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας και ίσως να της ανοίξει την όρεξη και για παραπάνω διεκδικήσεις.         

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της στην Πρέμιερ.  

 

ΕΒΕΡΤΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με την εμφάνισή της απέναντι στην Νιουκαστλ έδειξε ότι δεν αξίζει την θέση που έχει στην βαθμολογία. Υποδέχτηκε μια ομάδα που δεν είχε ξεχάσει πως είναι να κερδίζουν και έχασε με 0-2. Φοβική από την έναρξη δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργήσει ουσιαστική απειλή στην εστία της φιλοξενούμενης. Και όσο περνούσε η ώρα έδινε το δικαίωμα στην Νιουκαστλ να ελπίζει και τελικά κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο και να γνωρίσει μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα.                     

Ανάγκη πλέον για ανασύνταξη για την Έβερτον που εκτός έδρας δείχνει ότι αισθάνεται πιο άνετα. Και έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για πέντε αγώνες, έχοντας μάλιστα τέσσερις νίκες στο διάστημα αυτό. Και αν βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλά στην βαθμολογία το οφείλει στις εκτός έδρας επιδόσεις.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στους τελευταίους έξι εκτός έδρας αγώνες της για την Πρέμιερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με βάση την εικόνα της Έβερτον όταν ταξιδεύει θα πηγαίναμε προς τα δεξιά. Αλλά η πειστική εμφάνιση της Λιντς μας αποτρέπει. Θα στραφούμε στα γκολ. Δείτε εδώ τις τελευταίες μας στοιχηματικές προτάσεις από Ευρώπη. 

Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.66

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΦΟΥΛΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τα κλασικά ανάμεικτα συναισθήματα της ισοπαλίας αποχώρησε από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Ήταν η Φούλαμ αυτή που μπήκε δυνατά και μπόρεσε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 10 λεπό. Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε να πιέζει για να μπορέσει να πετύχει και ένα δεύτερο που θα εξασφάλιζε το τρίποντο. Ήταν άτυχη όμως και πήγε με αυτό στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ομως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έκαναν την ανατροπή σε μόλις είκοσι λεπτά. Το μόνο που κατάφερε η Φούλαμ ήταν να σώσει την παρτίδα με το γκολ της ισοφάρισης στο 76’.            

Γεγονός είναι επίσης ότι οι Λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εδώ και δέκα αγωνιστικές – μετρούν επτά ισοπαλίες στο διάστημα αυτό – και όχι απλώς παραμένουν εντός της ζώνης υποβιβασμού, αλλά βλέπουν και τις υπόλοιπες ομάδες να απομακρύνονται.         

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τους τελευταίους τέσσερις εντός έδρας αγώνες της.  

 

ΛΕΣΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα της πήγαν στραβά στην υποδοχή της Λιντς. Αν και αυτή ήταν που πήρε την πρωτοβουλία αμέσως μόλις ξεκίνησε η αναμέτρηση και υλοποίησε την ανωτερότητα αυτή με το γκολ που πέτυχε στο 13ο λεπτό. Αλλά εκεί άλλαξαν όλα. Η Λιντς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο λεπτά μετά και κατάφερε να είναι εκείνη που είχε τον πρώτο λόγο στο ματς. Και επιβραβεύτηκε για αυτό με την νίκη και την πικρή γεύση που άφησε στην γηπεδούχο.                

Πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά της λάθη δόθηκε τέλος σε ένα αήττητο επτά αγώνων που είχε φέρει την Λέστερ στη δεύτερη θέση. Που πλέον είναι παρελθόν και επιπλέον θα πρέπει να βρουν και έναν τρόπο να καλύψουν το κενό του κομβικού επιθετικού τους Βάρντι που πιθανότατα θα λείψει και σήμερα.                 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα το φαβορί είναι η Λέστερ, αλλά η ανάγκη βαθμών της Φούλαμ και η απουσία του Βάρντι κάνουν ασύμφορο στοιχηματικά το 1.90. Προτιμότερα τα γκολ.   

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.80

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα