Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Προς κάθε γυναίκα” – Το συγκινητικό βίντεο από την Ξάνθη

Κοινοποίηση

“Προς κάθε γυναίκα” – Το συγκινητικό βίντεο από την Ξάνθη

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό αλλά και διδακτικό βίντεο δημιούργησαν και ανέβασαν στο YouTube κάτοικοι της Ξάνθης, που στέλνουν το δικό τους μήνυμα “προς κάθε γυναίκα” που έχει υποστεί βία, ρατσισμό και bullying. 

Το βίντεο είναι αφηγηματικό και έχει γυριστεί στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης, διανθισμένο μάλιστα με έντονα συναισθητικά φορτισμένα χορευτικά, και έχει ανέβει στο κανάλι Adiann στο δημοφιλής μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

“Πολλές φορές με αποκαλούν φεμινίστρια, λέγοντάς μου πως έχω απόλυτες πεποιθήσεις και έντονες αντιδράσεις.  Κι όμως, αν ανοίξει κανείς συζήτηση με ένα κοριτσάκι, με μία έφηβη, με μία κοπέλα, με οποιαδήποτε γυναίκα, θα δει πως όλες έχουν να μοιραστούν μία επίπονη ιστορία ή μάλλον πολλές. Βιώματα τα οποία τους έχουν στιγματίσει, τους έχουν μειώσει, τους έχουν αλλάξει..  Τώρα είναι στιγμή που πρέπει να γίνουμε ένα, που πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας, που πρέπει να είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προς κάθε γυναίκα λοιπόν, είμαι μαζί σου, είμαι εσύ” αναγράφεται σχετικά στην περιγραφή του βίντεο. 

Δείτε το βίντεο 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα