Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Δείχνει τη δυναμική της

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Δείχνει τη δυναμική της

Δείτε όλες τις αναλύσεις αγώνων μας.

Αρκετά είναι τα μεγάλα ματς που υπάρχουν σήμερα στο κουπόνι μας, καθώς “ακουμπάμε” το μέσον της αγωνιστικής σεζόν. Το ενδιαφέρον στα… μέρη μας εστιάζεται στη βαθμολογία των ομάδων ενόψει πλέι-οφ και όλα τα ματς μεταξύ των πρώτων έξι ομάδων παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα από αυτά θα γίνει στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η δεύτερη πλέον ΑΕΚ, υποδέχεται τον τρίτο Άρη, ο οποίος θέλει να αποδείξει πως δικαιωματικά είναι εκεί που είναι.

ΑΕΚ: Η ήττα από τον Απόλλωνα στο κύπελλο σίγουρα δεν άρεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, όμως το δεδομένο είναι πως όλοι σκέφτονταν το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθούσε, μιας και η πρόκριση στα προημιτελικά δε μπορούσε να χαθεί. Η Ένωση θέλει να πάρει το τρίποντο για να διατηρηθεί πάνω από τον Άρη, αλλά και να μεγαλώσει τη διαφορά της ενόψει πλέι-οφ. Ο Χιμένεθ είχε κάνει κάποιες αλλαγές στο Κύπελλο και τώρα θα επαναφέρει παίκτες που θεωρητικά είναι βασικοί όπως οι Νεντελτσεάρου και Ανσαριφάρντ. Εκτός θα μείνουν οι Μπακάκης, Σβάρνας, Γαλανόπουλος και Σάκχοφ, ενώ δε θα παίξει ο Λιβάγια, του οποίου το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο. Ο Ντάουντα στο 16’ το 1-0, ισοφάρισε ο Ολιβέιρα στο 20’, το 2-1 έκανε ο Λαγός στο 27’. Είχε φάσεις το παιχνίδι, είχε ρυθμό, θα μπορούσαν να μπουν περισσότερα γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Αθανασιάδης – Νταντσένκο, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Λόπες – Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Σιμάνσκι – Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Μαχαίρας (Μάνταλος).

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοίχημα μπόμπες

Άρης: Δεν ήθελε να πάρει ρίσκα ο Μάντζιος στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Τρίπολη και χρησιμοποίησε τη βασική του ομάδα για να “κλειδώσει” την πρόκριση στην οκτάδα. Ο Άρης χωρίς ανάσα ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ, ελπίζοντας για ρεβάνς από την ήττα στη Θεσσαλονίκη. Οι “κίτρινοι” έχουν πέσει στην 3η θέση μετά και την ήττα τους στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, όμως δε θα έλεγαν όχι ακόμα και στο Χ στο ΟΑΚΑ. Το καλό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δε θα έχει απουσίες τραυματισμών, με τους νέους Μήτρογλου και Μπρούνο να είναι μέσα στην αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-2 επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο. Το 0-1 ο Μάνος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το 0-2 έκανε ο Ματέο Γκαρσία στο 68’. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς δεν απειλήθηκαν.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάκιτς – Τζέγκο, Σάσα – Γκάμα, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία – Μάνος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο Άρης δεν έδωσε ανάσες στη βασική του ομάδα στο Κύπελλο, φανερώνοντας τις προθέσεις του για τη διοργάνωση. Ξέρει πως ότι και αν γίνει θα είναι μέσα στα πλει-οφ, οπότε και το άγχος είναι λιγότερο. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τη νίκη στο ματς για να ανέβει ψυχολογικά, θεωρούμε πως έχει προβάδισμα στον άσο του 2.02 από τον Stoiximan.

Για προγνωστικά στοιχήματος , ονλάιν καζίνο, φρουτάκια, στοιχηματικές και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα