Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Διπλασιασμός σε Βαρκελώνη και στο εξάποντο παραμονής

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Διπλασιασμός σε Βαρκελώνη και στο εξάποντο παραμονής

Δύο αναμετρήσεις από την 23η αγωνιστική στη Λα Λίγκα Ισπανίας, περιλαμβάνει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (13/02). Η Έιμπαρ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ, σε ζευγάρι εξάποντο στη μάχη της παραμονής. Αργότερα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αλαβές, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.

Δείτε τις στοιχηματικες εταιριες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

EΪΜΠΑΡ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (19:30)

Η Έιμπαρ ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της Οσασούνα, με γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις, πιο πρόσφατη φορά στις 03/01/21 στο τρίποντο (2-0) με την Γρανάδα. Βρίσκεται οριακά και στην ισοβαθμία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός αποστολής ο Κέβιν Ροντρίγκες (μπακ).

Η Βαγιαδολίδ ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Αλαβές, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 66ο λεπτό. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για πέμπτη (δύο ισοπαλίες τρεις ήττες) διαδοχική αγωνιστική, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ισοβαθμεί με τον σημερινό της αντίπαλο, κομβική η σημερινή αναμέτρηση για το μέλλον στην κατηγορία. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται οι Χοακίν (στόπερ), Αλκαράθ και Σαν Εμετέριο (μέσοι).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση εξάποντο στη μάχη της παραμονής, αμφότερες θα παίξουν προσεκτικά και λογικά θα ρισκάρουν όσο χρειαστεί. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα, επιλογή τα 2-3 γκολ με 2.00 απόδοση στο Stoiximan.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ (22:00)

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Σεβίλλης, στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Εμφάνιση κάτω του μετρίου, δέχθηκε από ένα γκολ (25′, 83′) σε κάθε ημίχρονο και δεν είχε την παραμικρή απάντηση. Στις 03/03 η ρεβάνς στη Βαρκελώνη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη 3-2 με ανατροπή απέναντι στην Μπέτις. Κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με το γκολ του Τρινκάο στο 87ο λεπτό, πετυχαίνοντας έκτη διαδοχική νίκη. Αήττητη για 11 (εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές στη Λα Λίγκα, τελευταία στις 05/12/20. Σκοράρει για 13 σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά που απέτυχε στις 21/11/20. Την Τρίτη (16/02) υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ραντεβού με τους Γάλλους για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής οι Πικέ, Αραούχο (στόπερ), Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ/χαφ), Κουτίνιο (μεσοεπιθετικός), Άνσου Φάτι και Μπρέιθγουεϊτ (φορ).

Η Αλαβές επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Βαγιαδολίδ, με γκολ στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής, βρίσκεται στο +2 από τη 18η θέση και αναμένεται μάχη με αρκετές ομάδες για τη σωτηρία. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από έξι (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) αγωνιστικές, κράτησε το μηδέν έπειτα από εννέα υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία. Χωρίς εκτός έδρας νίκη για πέντε (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη στις 28/11/20 με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Τσίμο Ναβάρο και Ροντρίγκο Έλι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, λογικά θα πάρει το ζητούμενο για να διευρύνει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Η Αλαβές παίζει για την επιβίωσή της, μπορεί να προβληματίσει μέχρι ενός σημείο τους γηπεδούχους. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα