Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Της έχει πάρει τον «αέρα»

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Της έχει πάρει τον «αέρα»

Μπορεί σήμερα στην Ιταλία να έχουμε τη… μητέρα των μαχών στο Μιλάνο, ένα ματς που θα κρίνει πάρα πολλά αναφορικά με την κορυφή ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, όμως στη γειτονική χώρα παίζουν ακόμα δυο ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις.

Ο λόγος φυσικά για το ραντεβού της Αταλάντα με τη Νάπολι στο Μπέργκαμο, με τους δυο συλλόγους να είναι στο -3 από την 4η θέση, εκεί που έχουν έναν… συνωστισμό αναφορικά με τις ομάδες που θα τερματίσουν στο τοπ 4.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η μεγάλη πρόκληση για την Αταλάντα να είναι το παιχνίδι με τη Ρεάλ που ακολουθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι Μπεργκαμάσκι κυνηγούν την 4άδα στην Ιταλία και το ματς με τη Νάπολι είναι κομβικό. Φέτος στο ίδιο γήπεδο την κέρδισε για το Κύπελλο και μπορεί να το κάνει και για το πρωτάθλημα. Στο 1.87 ο άσος από την interwetten

Αταλάντα: Ένα γκολ του Μουριέλ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στη Σαρδηνία ήταν ικανό να δώσει στην Αταλάντα μια ακόμα σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα, φέρνοντάς την πολύ κοντά πλέον στην 4άδα. Στόχος της ομάδας είναι φυσικά να πάρει εκ νέου την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση που έχει την τιμητική της για τους παίκτες του Γκασπερίνι, καθώς σε 3 ημέρες υποδέχονται τη Ρεάλ στο Μπέργκαμο για τη φάση των «16». Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά κόντρα στη Νάπολι, καθώς είναι ένα must win παιχνίδι και μόνο ο Χάτεμποερ απουσιάζει.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Κάλιαρι. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με τη συμπλήρωση των 90′ ο Μούριελ.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-1-2): Γκολίνι – Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι – Μέλε, Ντε Ρον, Φρόιλερ, Γκόσενς – Πεσίνα – Ίλιτσιτς, Σαπάτα.

Νάπολι: Έχει «πληγωθεί» πολύ από τις απουσίες η Νάπολι στο δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό φάνηκε σε ακόμα ένα ματς, αυτό με τη Γρανάδα για το Γιουρόπα. Εκεί, οι «παρτενοπέι» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τους Ισπανούς μακριά από την εστία τους και με το 2-0 που ηττήθηκαν είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετίσουν την Ευρώπη για φέτος. Το ματς με την Αταλάντα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του Γκατούσο και τις φιλοδοξίες της αναφορικά με την Ευρωπαϊκή έξοδο, όμως όπως αναφέραμε οι απουσίες είναι πολλές και παίκτες όπως οι Μανωλάς, Μέρτενς, Λοσάνο, Χίσαϊ, Πολιτάνο, Οσπίνα, Πετάνια και Ντέμε είναι όλοι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Κάλιαρι. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με τη συμπλήρωση των 90′ ο Μούριελ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Ραχμάνι, Μάριο Ρουί – Μπακαγιόκο, Φαμπιάν Ρουίθ – Πολιτάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε – Οσίμχεν.

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, casino online, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα