Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που μπορούν να σας οδηγήσουν κατευθείαν στην Αρχαία Ελλάδα

Κοινοποίηση

Τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που μπορούν να σας οδηγήσουν κατευθείαν στην Αρχαία Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια, οι εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών χρησιμοποιούν την Αρχαία Ελλάδα ως φόντο με θεαματικά γρήγορους ρυθμούς. Γι’ αυτό, στο NetBet καζινο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα που θα σας προσφέρει τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που μπορούν να σας οδηγήσουν κατευθείαν στην Αρχαία Ελλάδα.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια, παλιά και νέα.

Odyssey – Assassin’s Creed

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Assassin’s Creed Odyssey, οι παίκτες ασχολούνται με μια σειρά πολιτικών και επιστημονικών θεμάτων όπως η δημοκρατία εναντίον της τυραννίας, ο μύθος εναντίον της επιστήμης και η τάξη εναντίον του χάους. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου.

Η Ubisoft Quebec, το στούντιο πίσω από το δημοφιλές Assassin’s Creed, έκανε πραγματικά το επιπλέον βήμα για να διασφαλίσει την αυθεντικότητα της αρχαίας Ελλάδας στο νέο παιχνίδι Odyssey, απεικονίζοντας την αρχαία Αθήνα ως μια ζωντανή, πολύχρωμη και πολύπλευρη πόλη με πολλά μέρη για εξερεύνηση.

Spartan Wars: Blood And Fire

Αυτό το βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής έχει 155.000 κριτικές πέντε αστέρων από συνολικά 220.000 κριτικές! Είναι ένα παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο για κινητά/tablet, και περιέχει όμορφα κινούμενα σχέδια, που σας επιτρέπει να χτίσετε τη δική σας αρχαία ελληνική πόλη.

Σας επιτρέπει επίσης να συγκεντρώσετε το δικό σας στρατό για να υπερασπιστείτε τη γη σας στο (απίθανο!) Γεγονός «διακομιστές εναντίον διακομιστών πολέμους». Το παιχνίδι που παρουσιάστηκε αναπτύχθηκε από την Tap4Fun Corp. Ltd.

Hegemony Gold: Wars Of Ancient Greece

Το βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο αφορά την αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα τη στρατιωτική εκστρατεία του Φίλιππου του δεύτερου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με μάχες και στρατηγική, τα οποία χαρτογραφείτε πριν ξεκινήσει η πραγματική μάχη. Αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Longbow Digital Arts Inc.

Zeus: Master of Olympus

Όταν πρόκειται για παιχνίδια οικοδόμησης πόλεων, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που διατίθεται για την Αρχαία Ελλάδα. Εσείς, ως παίκτης, βρίσκεστε στην αρχαία γη κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης ίντριγκας και περιπέτειας – όπου όλοι οι Έλληνες θεοί, η μυθολογία και οι θρύλοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνία.

Το παιχνίδι έχει πολλές επιλογές για παίκτες, όπως λειτουργία ιστορίας, λειτουργία αποστολών και λειτουργία sandbox. Αυτό είναι το πέμπτο αυτόνομο παιχνίδι της σειράς City Building της Impressions Games.

Age of Mythology

Αυτό το παιχνίδι διαθέτει στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, μαζί με την αιγυπτιακή και τη σκανδιναβική μυθολογία. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, που αναπτύχθηκε από την Ensemble Studios, η οποία αργότερα συνέχισε να αναπτύσσει τη δημοφιλή σειρά Age of Empires. Εδώ θα βρείτε όλα τα κτίρια και τα τοπία της αρχαίας Ελλάδας.

God of War

Το God of War είναι ένα αιματηρό, γεμάτο μάχη παιχνίδι περιπέτειας και στρατηγικής που βρίσκεται επίσης στην αρχαία Ελλάδα. Αναπτύχθηκε από τη Santa Monica Studios, περιστρέφεται γύρω από τον Κράτος, τον πρωταγωνιστή, που συναντά όλους τους πιο γνωστούς Έλληνες θεούς της ελληνικής μυθολογίας. Τα γραφικά είναι αρκετά λεπτομερή, καθώς ο Κράτος ολοκληρώνει τις «αποστολές» του, ενώ οδηγεί τους παίκτες σε αρχαία τοπία. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα