Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τριάδα με Φαβορί και κόντρα στις έδρες από το Γιουρόπα Λιγκ

Κοινοποίηση

Τριάδα με Φαβορί και κόντρα στις έδρες από το Γιουρόπα Λιγκ

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο Europa League με τρεις αναμετρήσεις σε αποδόσεις που βρήκαμε στη stoiximan.

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (22.00) 

Από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης προέρχονται οι γηπεδούχοι αποτέλεσμα που τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας με την πρωτοπόρο Μπρίζ να βρίσκεται πλέον στο +13. Η 2η θέση και η συμμετοχή στο επόμενο Champions League, θα πρέπει να χαρακτηριστεί σίγουρη για τους Βέλγους, ενώ στρέφουν όλη τους την προσοχή στην Ευρώπη διάκριση. 

Στον αντίποδα η ομάδα του Τζέραρντ, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, παραμένοντας αήττητη για πάνω από 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Σκωτία. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με το αγαπημένο της 1-0 την Κιλμάρνοκ φτάνοντας τις 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, με τους Ρέιντζερς να βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο έχοντας πάρει απόσταση 18 βαθμών από την 2η Σέλτικ, κάνοντας τα playoffs τυπική διαδικασία. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ορατή, η Ρέιντζερς πέρα από ποιότητα, διαθέτουν και μεγάλη εμπειρία, σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Η Αντβέρπ παίζει σε όλα της τα παιχνίδια ανοιχτά, και αυτό ίσως το πληρώσει με τους Σκοτσέζους. Ποντάρισμα στο διπλό (2) των Ρέιντζερς σε απόδοση 1.90 @ Stoiximan.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΕΣΤΕΡ (19:55) 

Εκπληκτική εντός συνόρων η Σλάβια, πού παραμένει αήττητη για πάνω από 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Τσεχία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της αδύναμης, Παρντούμπίτσε με 3-0 διατηρώντας την διαφορά των 10 βαθμών από την 2η Σπάρτα. 

Στον αντίποδα η Λέστερ αν και δεν ξεκίνησε καλά τις πρώτες μέρες του 2021, έχει πλέον ισορροπήσει την κατάσταση, μετρώντας 3 νίκες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Το προηγούμενο Σάββατο κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ εντός έδρας με 3-1, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και με την εικόνα των άλλων ομάδων μπορεί να ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Η Λέστερ παρά τις απουσίες που έχει παραμένει το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση. Η Σλάβια έδειξε στα παιχνίδια των ομίλων πως κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Μελανό σημείο η κακή αμυντική λειτουργία της, που σε παιχνίδια όπως αυτό με την Λέστερ, ίσως της στοιχήσει. Η λογική λέει Λέστερ και το διπλό το βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση για να το προσπεράσουμε. Επιλογή η νίκη της Λέστερ σε απόδοση 2.05 . 

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:55) 

Σε τρομερή φόρμα οι γηπεδούχοι παραμείνουν αήττητοι στα 5 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, αποτέλεσμα που τους διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας με απόσταση 16 βαθμών από την 2η Βασιλεία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας με μεγάλη ευκολία της Λουγκάνο με 3-1, σφραγίζοντας για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα τους. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λεβερκούζεν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη αγωνιστική πλήρωσε για ακόμη μια φορά τα αμυντικά της λάθη, κόντρα στην Μάιντς, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία με 2-2. Βαθμολογικά έχει πέσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς με τον κίνδυνο να χάσει κάποια ευρωπαϊκό εισιτήριο να ελλοχεύει.

Η Γιούνγκ Μπόις είναι μία εξαιρετική ομάδα, πού παίζει ανοιχτά με αποτέλεσμα να έχεις δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Η Λεβερκούζεν έχει την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια και περιμένω να φανεί αντάξια των προσδοκιών. Το διπλό βρίσκεται σε πολύ υψηλή απόδοση και έχει αξία. Επιλογή η νίκη της Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης πληροφορίες και αναλύσεις για τις καλυτερες στοιχηματικές εταιριες 2021 που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα