Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Τριάδα από με combo bets & Φαβορί

Κοινοποίηση

Τριάδα από με combo bets & Φαβορί

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Ισπανία, Κύπρο και Πορτογαλία.  Δείτε εδώ πώς μπορείτε  να κάνετε εγγραφή στο stoiximan.gr 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22.00) 

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί για ακόμη μια φορά η Ρεάλ Μαδρίτης πού συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, παραμένοντας 3η στην βαθμολογία και με μεγάλη διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 3 ήττες και 2 νίκες. Μελανό σημείο της φετινής χρονιάς, ο αποκλεισμός από την συνέχεια του κυπέλλου, κόντρα σε ομάδα από την 3η κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στην νίκες κόντρα στην ουραγό Ουέσκα, επικρατώντας με 1-2. 

Από την άλλη η Χετάφε, δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, καθώς μετρά 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με 2 ήττες και μία ισοπαλία, κόντρα σε Σεβίλλη, Αλαβές και Μπιλμπάο. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στους «Σεβιγιάνους» ήταν το αποκορύφωμα, με την ομάδα του Μπορδαλάς να πραγματοποιήσει την χειρότερη φετινή της εμφάνιση γνωρίζοντας την συντριβή με 3-0. Βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 13η θέση με 24 βαθμούς και στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, οι «Μαδριλένοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, καθώς θα χάσουν και τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για την πρώτη θέση. Περιμένω την Ρεάλ να μπει δυνατά στη αναμέτρηση και να κάνει μία εύκολη νίκη, ακόμα και με διαφορά τερμάτων. Ποντάρισμα στο 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95 @ Stoiximan 

Οι ποδοσφαρικές μας προβλέψεις από το κουπόνι της Παρασκευής εδώ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ (19:00)

Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο της Λεμεσού με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα play offs, του πρωταθλήματος πού θα βγάλουν και πρωταθλητή. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν εκτός έδρας κόντρα στην Καρμιώτισσας μένοντας στο 1-1. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο ισοπαλίες, δύο νίκες, και μόλις μία ήττα. 

Στον αντίποδα η ΑΕΚ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη ότι θα βρίσκεται στα play offs, παραμένοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική αν και καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κοντά στην Ανόρθωση, δεν τα κατάφερε και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι πάντα ανταγωνιστικοί, και δύσκολα πετάνε βαθμούς, η ΑΕΚ θέλει την νίκη όμως αμυντικά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ο άσσος του Απόλλωνα σε συνδιασμό με το κίνητρο για την πρώτη θέση κρίνεται εξαιρετική περίπτωση και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Ποντάρισμα στην νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού σε απόδοση 1.90 @bet365.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ (17:00)

Σε τρομερή κατάσταση η Πάσος Φερέιρα το τελευταίο διάστημα, καθώς προέρχεται από 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αποτελέσματά που την έχουν εδραιώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Μπενφίκα με το όνειρο της Ευρώπης να είναι ολοένα και πιο κοντά. Οι γηπεδούχοι την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν και της Τοντέλα με 2-1 εντός έδρας παραμένοντας αήττητοι στα 8 τελευταία παιχνίδια τους. 

Στον αντίποδα η Πορτιμονένσε, βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας 3 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, κόντρα στην Μπράγκα, ηττήθηκαν εκτός έδρας με 2-1, κατρακυλώντας στην 15η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς, ένα μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Πορτιμονένσε πληρώνει διαρκώς την κακή αμυντική λειτουργία στην οποία βρίσκεται και αδυνατεί να υπερασπιστεί οποιοδήποτε υπέρ της αποτέλεσμα. Η Πάσος Φερέιρα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και θέλει πολύ να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης. Ο άσσος (1) βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή βάση της εικόνας των δύο ομάδων και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Επιλογή η νίκη της Πάσος Φερέιρα σε απόδοση 1.95 @ Novibet.

Αποτελέσματα κληρώσεων kino και στατιστικά στοιχήματος με βαθμολογίες θα βρείτε στο numbers.gr, όπως επίσης και κουπόνι με τις τελευταίες αποδόσεις και προσφορές των στοιχηματικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα