Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει με νίκη η Ξάνθη από την ΑΕ Καραϊσκάκης

Κοινοποίηση

Με τους βαθμούς της νίκης επιστρέφει στην βάση του ο ΑΟ Ξάνθη μετά το 0-1 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων. 

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της SL2 η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς το απόγευμα της Τετάρτης (10/2) έφτασε στη δεύτερη φετινή της νίκη με το γκολ που σημείωσε ο Έμπερτ με πέναλτι στο 76′. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 9 βαθμούς – με ένα παιχνίδι λιγότερο – και το Σάββατο στις 14:45 θα υποδεχθεί τον ΑΟ Τρίκαλα για την 8η αγωνιστική (ΕΡΤ3).

Στο 5′ ο Έμπερτ ήταν άτυχος στο εντυπωσιακό σουτ του, καθώς η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η προσπάθεια του Μπριλάντε κατέληξε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του η κεφαλιά του Παπάζογλου κατέληξε στα χέρια του Μπουργάνη. Στο 9′ το σουτ του Έμπερτ πέρασε άουτ και στο 11′ αυτό του Σχρόιεν μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 13′ ο Ίτσο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε προ του Ρούνει. Στο 25′ το γύρισμα από πλάγια του Σχρόιεν μπλόκαρε ο τερματοφύλακας προ του Καπνίδη και στο 28′ μετά από όμορφη αντεπίθεση της ξανθιώτικης ομάδας η προσπάθεια του Σχρόιεν κατέληξε στο δοκάρι. Στο 29′ η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε άουτ, ενώ το σουτ του τελευταίου στο 33′ μπλόκαρε ο Μπουργάνης. Πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Σιατραβάνη πέρασε άουτ.

Στο 58′ ο Ίτσο μπλόκαρε το σουτ του Δούμτσιου ενώ στο 59′ ο Καπνίδης δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας από την προσπάθεια του Σχρόιεν. Στο 70′ το σουτ του Δερμιτζάκη μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας. Στο 75′ ο Σιατραβάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Πάτρικ Έμπερτ στο 76′ κάνοντας το 0-1. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Βόλτερς δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Καδδάς (ΕΠΣ Αχαΐας) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Μπαλιακα (ΕΠΣ Κοζάνης), β’ βοητό τον Νικόλαο Τυριακίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Μελέτη Γιουμαντζίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Φαν Ίπερεν, Ρουμπαγκούκα (75′ Νταλακούρας), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (61′ Γυφτοκώστας), Παπανίκου (83′ Γιαννιώτης), Κόκας, Κλιγγόπουλος (46′ Δερμιτζάκης), Ρούνεϊ, Λόβριτς (46′ Χατζηδίμπας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Γκαρσία (64′ λ. τρ. Παντελιάδης), Βέρκερ, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Τεσίγια (86′ Τζούρμαν), Μπριλάντε, Σχρόιεν (82′ Βόλτερς), Καπνίδης (64′ Μυστακίδης), Έμπερτ, Σιατραβάνης (86′ Πόποβιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα