Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Φυγόποινος με ένταλμα και πέντε καταδίκες στην «πλάτη»

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Φυγόποινος με ένταλμα και πέντε καταδίκες στην «πλάτη»


Αφορούν σε κλοπή, φθορά, λαθρεμπόριο, ψευδή κατάθεση και παραβίαση του Κ.Ο.Κ. – Τρεις ακόμα συλλήψεις με εντάλματα σε Ξάνθη, Ιωάννινα και Κέρκυρα

Μέσα στη νύχτα συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Ξάνθη έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία, αλλά διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις!

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί για διακεκριμένη κλοπή, διακεκριμένη φθορά, κλοπή, λαθρεμπόριο, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας! Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στον ανακριτή που εξέδωσε το ένταλμα για να απολογηθεί και στη συνέχεια να οδηγηθεί στις φυλακές.

Συλλήψεις με εντάλματα σε Ξάνθη, Ιωάννινα και Κέρκυρα

Ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία που είχε εκδώσει η 1η ανακρίτριας του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων διέταξε να μεταχθεί στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή που του είχε επιβληθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Κέρκυρας για διακίνηση παράτυπων αλλοδαπών.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα