Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Φούλαμ με κάλυψη και ισπανικά γκολ στο 1.80

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Φούλαμ με κάλυψη και ισπανικά γκολ στο 1.80

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (19/03) περιέχει αγωνιστική δραστηριότητα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Φούλαμ υποδέχεται στο Λονδίνο τη Λιντς και έχει την ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσει στη 17η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα (22:00) στη Λα Λίγκα Ισπανίας διεξάγεται το ζευγάρι Μπέτις-Λεβάντε. Δύο επιλογές με απόδοση 1.67 και 1.80 αντίστοιχα στη Winmasters.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε winmasters εγγραφή.

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΝΤΣ (22:00)

Η Φούλαμ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι. Αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε στο μηδέν στους φιλοξενούμενους. Σχεδόν με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου δέχθηκε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια κατέρρευσε αγωνιστικά και δέχθηκε ακόμα δύο μέχρι το 60′. Προέρχεται από πέντε διαδοχικά No Goal στην Πρέμιερ Λιγκ. Παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -2 από την παραμονή αλλά με παιχνίδι λιγότερο από τη Νιούκαστλ. Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών, συνεχίζει εκτός ο αρχηγός Κέρνεϊ (χαφ) λόγω τραυματισμού.

Η Λιντς έφερε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Τσέλσι, σε αναμέτρηση με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Απείλησε και απειλήθηκε, κάλλιστα θα μπορούσε να σκοράρει και να δεχθεί γκολ. Δίκαιο το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, πρώτο «Χ» στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 19 αγωνιστικές και τις 22/11/20. Στα θετικά το μηδέν παθητικό, παραμένει μία από τις χειρότερες άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα με 46 γκολ παθητικό. Μετράει πέντε σερί No Goal, τα τέσσερα εξ αυτών συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goal. Tραυματίες oi Κούπερ, Ντέιβις (αμυντικοί) και Ροδρίγο (επιθετικός). Λογικά διαθέσιμος ο πρώτος σκόρερ Μπάμφορντ (βασικός φορ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κομβική αναμέτρηση για τη Φούλαμ στη μάχη της παραμονής. Μεγάλο το κίνητρο για τους Λονδρέζους, με θετικό αποτέλεσμα θα βγουν εκτός ζώνης υποβιβασμού μετά από αρκετούς μήνες. Νωθρή και σε μέτρια κατάσταση η Λιντς, πάμε με την ομάδα που «καίγεται» περισσότερο. Επιλογή ο άσος dnb με απόδοση 1.67 στη Winmasters.

ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ (22:00)

Η Μπέτις ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει μέχρι το τελικό σφύριγμα. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων παιχνιδιών στην ισπανική Λα Λίγκα, απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 12 αγωνιστικές. Παραμένει σταθερά στην έκτη θέση, έχει 42 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τη Βιγιαρεάλ. Δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών.

Η Λεβάντε επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Βαλένθια στο μίνι τοπικό ντέρμπι. Προηγήθηκε στο 18ο λεπτό, στη συνέχεια κράτησε το αποτέλεσμα και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Στα θετικά το μηδέν παθητικό, μόλις η δεύτερη φορά στις 16 πρόσφατες αγωνιστικές. Καταλαμβάνει την 9η θέση με 35 βαθμούς, απέχει στο -7 από τον σημερινό της αντίπαλο και με νίκη θα διατηρήσει ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη. Προέρχεται από έξι διαδοχικά Under 2.5 Goal στη Λα Λίγκα Ισπανίας. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις πέντε από τις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται οι Ποστίγκο (στόπερ), Μελέρο και Ράντογια (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μπέτις με νίκη θα εδραιώσει ακόμα περισσότερο την παρουσία στην εξάδα της βαθμολογίας. Η Λεβάντε παίζει ρέστα για να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη, λογικά θα ρισκάρει περισσότερο. Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, λογική η επιλογή του Over 2.5 Goal με 1.80 απόδοση στη Winmasters. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα