Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυγενάκης για Ξάνθη – ΠΑΟΚ: «Κρίθηκε από την ιστορία η υπόθεση»

Κοινοποίηση

Αυγενάκης για Ξάνθη - ΠΑΟΚ: «Κρίθηκε από την ιστορία η υπόθεση»

Να σχολιάσει την πολύκροτη υπόθεση ΕΕΑ-ΠΑΟΚ-Ξάνθης κλήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή, σχετικά με το αν νιώθει ότι έγινε κάποιο λάθος με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτά έχουν κριθεί και έχουν κριθεί από την ίδια ιστορία. Και οι σκληρές τότε τοποθετήσεις, οι πολύ σκληρές ανακοινώσεις που είχαν βγει. 

Όλα πλέον πήραν τον δρόμο τους και ο καθένας με πολύ ηρεμία μπορεί να κάνει την κριτική του και κυρίως την αυτοκριτική του. Αυτό το απευθύνω σε όσους είχαν βγει και είχαν μιλήσει πολύ σκληρά μεταξύ των οποίων και ο Ζαγοράκης ο οποίος είχε κάνει μια υπερβολή, το αναγνώρισε, όλα τελείωσαν και δώσαμε τα χέρια μας. 

Γιατί τώρα μας ενδιαφέρει να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο, να πάει καλά αυτή η προσπάθεια, να δουλέψουμε μαζί ενωμένοι για την επόμενη ημέρα. Υπερβολές ειπώθηκαν εκείνη την περίοδο, ακρότητες υπήρξαν, αλλά μένουμε στα μεγάλα που έχουμε μπροστά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα