Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 13 ΚΑΙ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 13 ΚΑΙ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.25 μέχρι 4.75.

Το φαβορί

Γίνεται μεγάλη μάχη στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Ρουμανίας. Στεάουα και Κλουζ κοντράρονται για τον τίτλο και σίγουρα μια απώλεια σε εντός έδρας κόντρα στην ουραγό είναι απαγορευτική. Η Πόλι Ιάσι από τις 20/12 και μετά μετρά 0-2-9 σε επίσημα παιχνίδια, έχει μπόλικα εσωτερικά θέματα που δεν λύνονται με έναν νέο προπονητή που έφτασε Παρασκευή πρωί.

Ο διπλασιασμός

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Γκιμαράες να παλεύει για μία θέση στην Ευρώπη και την Ζιλ Βιθέντε για την παραμονή της. Η ήττα από την Μπράγκα στο μισητό ντέρμπι αναμένεται να την αφυπνίσει και να βγάλει αντίδραση απέναντι σε μία ομάδα που είναι αρκετά αδύναμη μακριά από την έδρα της (2-2-7).

Γκιμαράες-Ζιλ Βιθέντε 1 (2.01) / Pamestoixima.gr

Το fair over

Τέσσερα συνεχόμενα Over για την Αλκμάαρ, σε παιχνίδια που όλα είχαν καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Φέτος τα παιχνίδια της έχουν κατά μέσο όρο 3.8 γκολ και τώρα υποδέχεται την Τβέντε, με τον δικό της αντίστοιχο μέσο όρο στο 2.90. Τέσσερα γκολ είδαμε και στο μεταξύ τους στον πρώτο γύρο.

Aλκμάαρ-Τβέντε Over (1.55 ) / Sportingbet

Το value over

Εχουμε μιλήσει αρκετά για την αλλαγή φιλοσοφίας των Ιταλών και την συχνότητα των over. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά δύο σχεδόν αδιάφορες ομάδες με καλά ποσοστά στα over εντός και εκτός, αντίστοιχα. Μάλιστα, αυτήν η σκέψη ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα (5/6 πιο πρόσφατα ήταν over)

Μπολόνια-Σαμπτόρια over (1.88) / Stoiximan.gr

Tο αουτσάιντερ

Είναι εφιαλτικό το δίμηνο που βιώνει η Καρλάιλ στη Λιγκ 2 της Αγγλίας. Από τη στιγμή που μπήκε ο Φεβρουάριος μετρά έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα με το ζόρι ισοφάρισε στα χασομέρια την ουραγό Γκρίσμπι. Η Μπράντφορντ μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου παρουσιάζει εντελώς άλλη εικόνα και δεν έχει ξεχάσει την υπόθεση Play off. Mάλλον ανάποδα έπρεπε να είναι το σετ!

Καρλάιλ-Μπράντοφορντ 2 (2.91) / Betshop

Το Λάτιν

Η Σολ προβληματίζει διαρκώς με την εικόνα της, στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της ηττήθηκε καθαρά από Ολίμπια και Γκουαρανί, η Λιμπερτάδ προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη στο υψόμετρο του Κίτο επί της Κατόλικα, έχει το βάθος στο ρόστερ για να διαχειριστεί τις παράλληλες υποχρεώσεις και το διπλό αποτελεί επιλογή στην Παραγουάη

Σολ-Λιμπερτάδ 2 (2.00) / Novibet

Το ειδικό στοίχημα

Ο Τούχελ έχει καταφέρει να δώσει στην Τσέλσι αμυντική σταθερότητα. Αυτός είναι ο γρίφος που καλείται να λύσει ο Μπιέλσα. Προσωπικά θεωρώ πως θα προσπαθήσει να κάνει το ματς ροντέο, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσει την Τσέλσι. Αρκετά πιθανό λοιπόν να δούμε μια τράπουλα ανακατεμένη. Με αυτό το σκεπτικό το γκολ/γκολ των δύο ομάδων και στα δύο ημίχρονα, πληρώνει 15,00 και το Over 1,5 Α’ και Β’ ημίχρονο 4.75.

Λιντς-Τσέλσι Οver 1,5 A & Β’ Ημίχρονο (4.75) / Bet365

Μπάσκετ

Ντέρμπι Δικεφάλων στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Πυλαία. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από δύο σερί νίκες και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Από την άλλη η ΑΕΚ κέρδισε μεσοβδόμαδα την Τούρκ Τέλεκομ και σίγουρα δεν έχει και την καλύτερη φυσική κατάσταση. Στα προβλήματα της Ένωσης προσέρχεται και ο Γιόνας Ματσιούλις. Το +3.5 για τον ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1 (+3,5)/ 1.83/ Vistabet

Οι επιλογές μας με βάση την ώρα έναρξης

    • Λιντς-Τσέλσι Over 1,5 A & Β’ Ημίχρονo (4.75) / Σάββατο 14:30

    • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1 (+3,5)/ 1.83 / Σάββατο 17:00

    • Καρλάιλ-Μπράντφορντ 2 (2.91) / Σάββατο 17:00

    • Aλκμάαρ-Τβέντε Over (1.55) / Σάββατο 21:00

    • Σολ – Λιμπερτάδ 2 (2.00) / Κυριακή 01:45

    • Μπολόνια-Σαμπτόρια Over (1.88) / Kυριακή 13:30

    • Γκιμαράες-Ζιλ Βιθέντε 1 (2.00) / Κυριακή 19:30

    • Κλουζ-Ιάσι 1 (1.25) / Κυριακή 20:30

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ
για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα