Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με το combo της Γερμανίας και Σουηδία στο 1.80

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Με το combo της Γερμανίας και Σουηδία στο 1.80

Το πρόγραμμα της Τρίτης (25/03), περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Η Γερμανία υποδέχεται την Ισλανδία, την ίδια ώρα (21:45) η Σουηδία φιλοξενεί τη Γεωργία.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε Championsbet εγγραφή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Η Γερμανία διασύρθηκε με σκορ 6-0 από την Ισπανία στην τελευταία αναμέτρηση που έδωσε. Τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο του Νations League, απέτυχε να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης. Πλέον ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Ο τεχνικός Γιόακιμ Λεβ θα αποχωρήσει μετά το τέλος του Euro το ερχόμενο καλοκαίρι, με την ομοσπονδία να ψάχνει τον αντικαταστάτη του 61χρονου. Αήττητη για 33 σερί αναμετρήσεις σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, με απολογισμό: 28 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Τελευταία στις 01/09/01 με το εντός έδρας 5-1 από την Αγγλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κρόος (χαφ/Ρεάλ Μαδρίτης).

Η Ισλανδία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 18/11/20. Ηττήθηκε με σκορ 4-0 στο Λονδίνο από την Αγγλία και με έξι ήττες, τερμάτισε στην τελευταία θέση στον όμιλο του Nations League. Αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία, τέλος ο Έρικ Χάμρεν από την τεχνική ηγεσία, με τον Άρναρ Βίνταρσον να είναι ο αντικαταστάτης. Μετράει επτά ήττα στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις, σε αυτό το διάστημα δέχθηκε συνολικά 20 τέρματα. Δεν υπολογίζονται οι Γκίλφι Σίγκουρντσον (χαφ/Έβερτον) και Φινμπόγκασον (επιθετικός/Άουγκσμπουργκ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Γερμανία έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η ασταθής Ισλανδία, το πιο πιθανό είναι να φεύγει με πολλά από το Ντούισμπουργκ. Επιλογή το συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goal με απόδοση 2.15 στο Stoiximan.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (21:45)

Η Σουηδία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 17/11/20, όταν και ηττήθηκε 4-2 στην έδρα της Γαλλίας. Τερμάτισε στην τελευταία θέση στον όμιλο του Nations League, υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2021, πλέον ρίχνει την προσοχή στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Αγνοεί την ισοπαλία για 12 (έξι νίκες, έξι ήττες) σερί αναμετρήσεις, πιο πρόσφατη στις 15/10/19 με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Ισπανία. Πορεύεται με τον Γιάνε Αντερσον, που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από τον Ι Ιούνιο του 2016. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην εθνική ομάδα, με τον επιθετικό της Μίλαν να τονίζει πως θα δώσει το 100% για να βοηθήσει τη Σουηδία. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Γκράνκβιστ (αμυντικός/Χέλσινγκμποργκ) και Μάρκους Μπεργκ (επιθετικός/Κρασνοντάρ).

Στις 18/11/20 χρονολογείται η τελευταία αναμέτρηση της Γεωργίας. Κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Εσθονία, σε αναμέτρηση για το Nations League. Με επτά βαθμούς σε έξι αγωνιστικές, τερμάτισε στην τρίτη θέση και παρέμεινε στη Γ’ κατηγορία. Χωρίς νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα παιχνίδια. Νέος τεχνικός ο Βίλι Σανιόλ, ο πρώην διεθνής Γάλλος αμυντικός θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής οι μέσοι Παπουνασβίλι (Απόλλων Λεμεσού) και Νταουσβίλι (Ανόρθωση).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, η Σουηδία έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί στα προκριματικά. Σε διαδικασία ανασύνταξης η μέτρια Γεωργία και δύσκολα θα απειλήσει τους Σκανδιναβούς. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα ο άσος, ανεβάζουμε την απόδοση με το 1/1 στο 1.80 του Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα