Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα προγνωστικά: Με Άστον Βίλα και combo στο 1.90

Κοινοποίηση

Στοίχημα προγνωστικά: Με Άστον Βίλα και combo στο 1.90

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/03) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Στη Λα Λίγκα διεξάγεται το ζευγάρι Λεβάντε-Βαλένθια. Πάμε να δουμε παρακάτω τα μελετημενα προγνωστικα για απόψε:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (22:00)

Η Νιούκαστλ συνέχισε τις νωθρές εμφανίσεις, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας απολογισμό σε αυτό το διάστημα δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε από τις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, δείγμα της σημαντικής αμυντικής αστάθειας που την χαρακτηρίζει. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +1 από τη 18η θέση και τη Φούλαμ με ένα ματς λιγότερο. Αήττητη για 11 (έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες) σερί εντός έδρας συναντήσεις με την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Αλμιρόν, Σεν-Μαξιμίν (μεσοεπιθετικοί), Κάλουμ Γουίλσον (επιθετικός). Λογικά επιστρέφει ο αρχικό σχήμα ο Φεντερίκο Φερνάντεζ (στόπερ).

Η Άστον Βίλα έφερε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Γουλβς στο τοπικό ντέρμπι. Απέτυχε να βρει λύσεις μεσοεπιθετικά, έμεινε στο απόλυτο μηδέν και δείχνει πως η απουσία του ηγέτη Γκρίλις είναι εμφανέστατη. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα μόλις δύο φορές και υπάρχει έντονος προβληματισμός. Με Under 2.5+No Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Χάνει πέμπτο παιχνίδι ο αρχηγός Γκρίλις (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σταθερά σε μέτρια ως κακή κατάσταση η Νιούκαστλ. Η Άστον Βίλα διαθέτει ποιότητα και έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Επιλογή το διπλό με 2.11 απόδοση στη Bet365.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00)

Η Λεβάντε ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ. Βρέθηκε να χάνει στο 10ο λεπτό, στη συνέχεια γλίτωσε το δεύτερο με πέναλτι (22′) και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Προέρχεται από μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 14 από τις 15 πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε 11 περιπτώσεις. Απέχει στο -10 από την εξάδα και τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου, που οδηγεί στην Ευρώπη και δύσκολα θα προλάβει να καλύψει τη διαφορά. Εκτός αποστολής οι Ποστίγκο (στόπερ), Μελέρο και Ράντογια (χαφ).

Η Βαλένθια επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ στο τοπικό ντέρμπι. Αναμέτρηση θρίλερ με σασπένς, βρέθηκε να χάνει μέχρι το 85ο λεπτό και στη συνέχεια κατάφερε να βρει λύσεις μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα. Ισοφάρισε με πέναλτι στο 86′ και το ανέτρεψε με τον Γκιέδες στις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα που της δίνει ηρεμία προς το παρών, πήρε βαθμολογική ανάσα και βρίσκεται στο +8 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Με αρκετές απουσίες και δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γκαγιά (μπακ), Σολέρ, Ρασίτς (χαφ) και Μάξι Γκόμες (επιθετικός), όλοι βασικοί. Συνεχίζει εκτός πλάνων ο τραυματίας Τσέρισεφ (εξτρέμ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λεβάντε θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση, τη στιγμή που η Βαλένθια θα παίξει με σημαντικές απουσίες. Με δεδομένη την αμυντική αστάθεια των γηπεδούχων, καταλήγουμε στο combo Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 2.15 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα