Δράχμαν ΙΙ - Οι περιπέτειες του άνεργου σούπερ ήρωα συνεχίζονται

Δράχμαν ΙΙ - Οι περιπέτειες του άνεργου σούπερ ήρωα συνεχίζονται

Δράχμαν ΙΙ - Οι περιπέτειες του άνεργου σούπερ ήρωα συνεχίζονται

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη: «Δράχμαν ΙΙ»

Oι περιπέτειες του Δράχμαν συνεχίζονται. Ένας άνεργος σούπερ ήρωας που ζει στην Ελλάδα και ψάχνει απελπισμένα για μια δουλειά, που θα του επιτρέπει να καλύψει τις βιοποριστικές ανάγκες τις δικές του, της μητέρας του, αλλά και της γάτας του. 

Ο Δράχμαν εμφανίζει ως δια μαγείας δραχμές, οι οποίες φυσικά του είναι παντελώς άχρηστες και περνάει ώρες ατελείωτες αναζητώντας μια εργασία, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες που θα τον επαναφέρουν στην ενεργό δράση και παρακολουθώντας τη γάτα του να επιδίδεται σε ασκήσεις γιόγκα.

Οι περισσότερες προσπάθειές του για να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά πέφτουν στο κενό, καθώς κανείς δε φαίνεται πρόθυμος να προσλάβει έναν άνεργο σούπερ ήρωα με μια ξεπερασμένη – και άχρηστη πλέον – υπερδύναμη. Ο Δράχμαν όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τον προσωπικό του αγώνα επιστρατεύοντας τη φαντασία, τη δημιουργικότητά του, αλλά και έναν ξεχασμένο θείο από το Σικάγο!

Θα καταφέρει άραγε να βρει τρόπο να αποκτήσει την πολυπόθητη δουλειά ή θα συνεχίσει να τρώει αέρα κοπανιστό, που περίσσεψε από χθες, συντροφιά με τη μητέρα και τη γάτα του;

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας ΕΔΩ


Εκδόσεις Φυλάτος 

Συγγραφέας: Γιώργος Μαυρίδης 

Εικονογράφηση: Νίκος Πολυχρονόπουλος

Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση, τυπωμένη σε λευκό χαρτί.

Τιμή: 10,89€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

Σελίδες: 38

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال