Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη με Δόξα Δράμας στα Πηγάδια

Κοινοποίηση

Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη με Δόξα Δράμας στα Πηγάδια

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της SL2 με 1-0 επί της Δόξας Δράμας. 

Η ξανθιώτικη ομάδα στην αναμέτρηση της Τετάρτης (10/3) έφτασε στο 5ο φετινό νικηφόρο αποτέλεσμα σκοράροντας στο 31’ με τον Γιούρι Σχρόιεν για το τελικό 1-0. Με τον τρόπο αυτό οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ πήραν την 4η εντός έδρας νίκη κι έχουν πλέον 20 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΟ Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή (14/3) με αντίπαλο και πάλι τη Δόξα, αυτή τη φορά στη Δράμα για την 14η αγωνιστική.

Στο 5’ το σουτ του Σχρόιεν πέρασε ψηλά άουτ και στο 12′ ο Σαμπανίδης έκανε το μακρινό σουτ χωρίς στόχο. Στο 25′ το σουτ του Μαρινάκη δεν ανησύχησε τον Ίτσο ενώ στο 30′ το σουτ του Γκαρσία από πλάγια θέση είχε την ίδια τύχη. Στο 31′ ο Σχρόιεν με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μετά από εξαιρετική επίθεση, έκανε το 1-0. Στο 35′ το σουτ του Τάτου μπλόκαρε ο Στεφανάκος.

Στο 56′ η κεφαλιά του Σαμπανίδη κατέληξε στα χέρια του Ίτσο. Στο 58′ το σουτ του Έμπερτ απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Μικελτάτζε έκανε το σουτ που έσωσε πριν τη γραμμή ο Νιμπα. Στο 70′ ο Ίτσο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μαυρία και στο 83′ μπλόκαρε το σουτ του επιθετικού της Δόξας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Θανάση Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Παπάζογλου Θ. (67′ Σιατραβάνης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Τάτος, Έμπερτ (88′ Μυστακίδης), Δημούτσος, Σχρόιεν (67′ Μπριλάντε), Μικελτάτζε (60′ Βόλτερς). 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης, Μαυρίας (81′ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου (81′ Μπαράνκο), Κουκόλης, Σαμπανίδης (81′ Τάσιος), Νίμπα, Μπολάκης (55′ λ.τρ. Παρασκευάς), Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος (68′ Βάντερσον). 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα