Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λευκή ισοπαλία για την Ξάνθη στα Χανιά

Κοινοποίηση

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Χανιά και ΑΟ Ξάνθης στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (21/3) στο γήπεδο Περιβολίων. 

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League 2, κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν κατάφερε να σκοράρει και να αλλάξει το 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει ένα βαθμό στην κάθε πλευρά με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ να είναι στην 4η θέση με 27 βαθμούς στον πίνακα.  Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Μόλις στο 1′ ο Έμπερτ έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Μικελτάτζε κατέληξε κόρνερ και στο 22′ η κεφαλιά του Θυμιάνη μετά το δυνατό πλάγιο του Παντελιάδη πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 37′ την παράλληλη σέντρα του Βασιλόγιαννη απομάκρυνε ο Τζούρμαν. Στο 58′ ο Μπέντο απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Βασιλόγιαννη. Στο 60′ το σουτ του Καμαρά ήταν άστοχο και στο 74′ ο Τάσος Παπάζογλου σημείωσε γκολ με κεφαλιά, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως off side.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων), με α’ βοηθό τον Ευστάθιο Γαρεφαλάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου), β’ βοηθό τον Παύλο Φραγκούλη (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) και 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (70′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (89′ Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Τζούρμαν, Σιατραβάνης (54′ Σχρόιεν), Γκαρσία (9′ λ.τρ. Παντελιάδης), Παπάζογλου Τ., Θυμιάνης (54′ Παπάζογλου Θ.), Δημούτσος, Έμπερτ, Μικελτάτζε (78′ Μυστακίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα