Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Λευκή» πρεμιέρα για Ελλάδα και Κύπρο στη Λεωφόρο

Κοινοποίηση

«Λευκή» πρεμιέρα για Ελλάδα και Κύπρο στη Λεωφόρο

Χωρίς νικητή και γκολ (0-0) έληξε ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων U21 της Ελλάδας και της Κύπρου για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro2023, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/03) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην αντίστοιχη της Κύπρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον πρώτο της αγώνα για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2021-2023.

Η Εθνική δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο α΄ ημίχρονο, βελτιώθηκε όμως στο δεύτερο μέρος όταν και δημιούργησε ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ.

Ελλάδα: Μανδάς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Τσιγγάρας, Εμμανουηλίδης (79΄ Πινακάς), Θυμιάνης, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος (64΄ Κούτσιας), Μαχαίρας (64΄ Ε. Χριστόπουλος), Τσαούσης (64΄ Ζαγαρίτης).

Κύπρος: Κίττος, Σεργίου, Νικολάου (75΄ Γαβριήλ), Κυπριανού, Παναγιώτου, Κωστή, Κατσαντώνης (75΄ Λουκά), Κακουλή (64΄ Παρούτης), Ναούμ, Κερκέζ, Χρυσοστόμου (65΄ Ηλία).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα