Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι διακινητές στη Θράκη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι διακινητές στη Θράκη [ΦΩΤΟ]


Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων 5 διακινητές οι οποίοι εμπλέκονται σε τρείς διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν σήμερα (26-2-2020) το πρωί, στον Έβρο και τη Ροδόπη, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, πέντε (5) διακινητές, τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι εμπλέκονται σε τρείς διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή των Κήπων Έβρου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να διασχίζουν τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα και να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι διακινητές στη Θράκη [ΦΩΤΟ]


Στη δεύτερη περίπτωση,
στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των δραστών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 10 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι διακινητές στη Θράκη [ΦΩΤΟ]


Στη τρίτη περίπτωση
, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στην καρότσα του φορτηγού. 

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), δύο πλαστικές βάρκες και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Σουφλίου και Σαπών.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα