Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού για την Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού για την Ξάνθη

Ξάνθη Λεβαδειακός 1-0 (17/03/2021): Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟ Ξάνθης που το απόγευμα της Τετάρτης (17/3) επικράτησε με 1-0 επί του Λεβαδειακού στο γήπεδό του. 

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων με το γκολ που σημείωσε ο Πάτρικ Έμπερτ στο 45+1′. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον σκόρερ στη φάση του γκολ και δοκάρι με τον Σχρόιεν στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Αυτή ήταν η 5η εντός έδρας νίκη και 7η συνολικά για τον ΑΟΞ που έφτασε στους 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο γήπεδο Περιβολίων με τα Χανιά την Κυριακή (14:45).

Στο 10′ ο Σιατραβάνης από δεξιά βρήκε τον Τάτο που έκανε το σουτ σε πρώτο χρόνο, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Στο 15′ ο Σχρόιεν από δεξιά έσπασε την μπάλα στον Τάτο που στο νέο σουτ του, βρήκε τον Στογιάνοβιτς σε ετοιμότητα, αποκρούοντας το δυνατό πλασέ. Στο 19′ η κεφαλιά του Νίκα δεν ανησύχησε τον Ίτσο και στο 23′ το σουτ του Σχρόιεν κατέληξε κόρνερ. Στο 43′ μετά από σέντρα του Γκαρσία, η κεφαλιά του Έμπερτ μετατράπηκε σε κόρνερ από τον Στογιάνοβιτς. Στο 45′ ο Τζούρμαν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε ο Έμπερτ που από το σημείο του πέναλτι νικήθηκε από τον Στογιάνοβιτς αλλά στην επαναφορά σκόραρε κάνοντας το 1-0.
Στο 49′ ο Σιατραβάνης έκανε τη σέντρα, ο Σχρόιεν έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι του Λεβαδειακού και στην επαναφορά από κοντά ο Μυστακίδης αστόχησε. Στο 55′ το σουτ του Νίκα δεν βρήκε στόχο. Στο 61′ το σουτ του Πολέτο πέρασε άουτ και στο 69′ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Παπάζογλου Θ. όπως και το νέο σουτ του Πολέτο στο 76′. Στις τελευταίες φάσεις ο Ίτσο δύο φορές μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ και κεφαλιά των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Τυραικίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Π. Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Σχρόιεν (66′ Μικελτάτζε), Σιατραβάνης, Έμπερτ (92′ Παντελιάδης), Τάτος (29′ λ.τρ. Μυστακίδης 66′ Παπάζογλου Θ.).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο):  Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας (67′ Μυτίδης), Παναγιώτου (60′ Νίλι), Καραχάλιος, Νίκας (74′ Συμελίδης), Μεχία, Κονέ (60′ Μαρίνος), Πολέτο, Μπιανκόνι (74′ Τζιώρας).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα