Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρί και Λίβερπουλ για την πρόκριση

Κοινοποίηση

Παρί και Λίβερπουλ για την πρόκριση

Μια δυάδα έχω επιλέξει από το σημερινό κουπόνι τού στοιχήματος με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο Champions League σε αποδόσεις διαθέσιμες και μέσα από τo novibet app για κινητό και ταμπλέτα.

ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Αήττητη για τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα του Ποτσετίνο η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε στην έδρα της Μπρεστ με 3-0 παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας. Οι «Παριζιάνοι» βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Champions League έχοντας κερδίσει στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 4-1 με το σκορ αυτό να ανατρέπεται πάρα πολύ δύσκολα της βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Εντός συνόρων η Παρί Σεν-Ζερμέν παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωτοπόρο Λίλ η οποία έχει δύο βαθμούς περισσότερους. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 4 νίκες και μία ήττα, αυτήν κόντρα στην Μονακό για την 26η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Στον αντίποδα οι «Μπλαουγκράνα» μετά την πανηγυρική νίκη – πρόκριση κόντρα στη Σεβίλλη με 3-0 την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν και στην έδρα της Οσασούνα με 2-0 φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η διαφαινόμενη αλλαγή διοίκησης, μετά τις εκλογές του περασμένου σαββατοκύριακου έχει αλλάξει την ψυχολογία εντός αποδυτηρίων με το κλίμα πλέον να είναι καλύτερο, κάτι που σίγουρα αυτό θα αρχίσει να αντικατοπτρίζεται και εντός αγωνιστικού χώρου.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και φάνηκε και στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο. Η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Η Μπαρτσελόνα έχει ξανά ανατρέψει τέτοιου είδους σκορ κόντρα στους Παριζιάνους και αν μπει δυνατά στην αναμέτρηση τίποτα δεν αποκλείεται. Το διπλό (2) σε απόδοση 3.00 έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά αξίζει να το πάρουμε μια ομάδα που βλέπει επιτέλους φως στην άκρη του τούνελ. Δείτε εδώ προγνωστικά και προβλέψεις σε γκολ-γκολ αγορές.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΙΨΙΑ (22.00)

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε έξι σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα κάτι που είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Η ομάδα του Κλοπ είναι φανερό πως βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, έχοντας βρεθεί στο -23 από την κορυφή της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Την περασμένη αγωνιστική οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά κόντρα στη Φούλαμ με 1-0 χάρις στο γκολ του Λεμινά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 

Από την άλλη πλευρά τα πράγματα για τη Λειψία εξελίσσονται τελείως διαφορετικά, με τους «ταύρους» να μετράνε τέσσερις σερί νίκες μετά το πρώτο παιχνίδι με την Λίβερπουλ έχοντας πλησιάσει στους δύο πόντους στην πρωτοπόρο Μπάγερν. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν άνετα εκτός έδρας της Φράιμπουργκ με 3-0 με γκολ των Ενκουκού, Σόρλοθ, και Φολσμπερκ, ενώ μεσοβδόμαδα  προκρίθηκαν και στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γερμανίας κερδίζοντας την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας. 

Είναι φανερό πλέον πώς η Λειψία μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στις εντός συνόρων διοργανώσεις. Οι τυπικά γηπεδούχοι πρέπει να βγάλουν εγωισμός και να κερδίζουν ώστε να μετριάσουν τα κακώς κείμενα των εντός συνόρων αποτελεσμάτων. Η νίκη της Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση και ίσως αξίζει να ασχοληθούμε. Ποντάρισμα στον άσσο (1) σε απόδοση 2.40.

Επισκεφτείτε το webfreebets.com και ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές προβλέψεις σήμερα όπως επίσης και πληροφορίες για τις στοιχηματικές με τις καλύτερες αποδόσεις.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα