Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Επιπλέον μόρια σε κατοίκους της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Επιπλέον μόρια σε κατοίκους της Ξάνθης

Πώς θα λάβετε τη σχετική βεβαίωση που απαιτείται για την επιπλέον μοριοδότηση

Με 100 επιπλέον μόρια πριμοδοτούνται οι μόνιμοι κάτοικοι της Θράκης στην νέα προκήρυξη ΕΠΟΠ που “τρέχει”. 

Όπως διαβάζουμε στη σχετική προκήρυξη: Εντοπιότητα μονίμως διαμενόντων στην περιοχή της Θράκης, νήσων Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου [διαμονή στην εν λόγω περιοχή τουλάχιστον τα τελευταία πέντε (5) έτη] αποδεικνυόμενη με βεβαίωση της οικείας δημοτικής αρχής: 100 μονάδες.

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει σχετικά με το πως μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να λάβει τη σχετική βεβαίωση: 

Σας γνωρίζουμε ότι, για τη χορήγηση Βεβαίωσης Μόνιμης Κατοικίας πενταετούς διαμονής στο Δήμο Ξάνθης, για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ. (Φ.Ε.Κ. 13/22.03.2021 & 10/22.03.2021 Τεύχος Α.Σ.Ε.Π.) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν στην υπηρεσία μας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Έντυπο Ε1 εκκαθαρισμένης φορολογικής δήλωσης ετών: 2016 – 2017 – 2018 – 2019
  • Πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ή ΔΕΥΑΞ)
  • Αίτηση υπογεγραμμένη για τη χορήγηση της βεβαίωσης

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dimot@cityofxanthi.gr  και ακολούθως θα αποστέλλεται η βεβαίωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αιτούντα.

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι θα τα προσκομίζουν σε Φ/Α αυτοπροσώπως στην υπηρεσία μας (κεντρική είσοδος Δημαρχείου) , κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλ. Επικοινωνίας 2541 3 50832.

Υπόδειγμα της σχετικής αίτησης.

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021 – Αιτήσεις 

Ξεκίνησε η ανανέωση και ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με προσωπικό. Ειδικότερα ξεκίνησαν οι προκηρύξεις για τις προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.)

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στους τρείς Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, για το 2021.

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Επιπλέον μόρια σε κατοίκους της Ξάνθης
Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Επιπλέον μόρια σε κατοίκους της Ξάνθης 

Για την πλήρωση 1000 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Στρατό Ξηράς, δείτε την προκήρυξη εδώ: http://www.army.gr/el/proslipseis/proslipsi-epaggelmation-opliton

Για την πλήρωση 300 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό, δείτε την προκήρυξη εδώ: https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/enimerosi-koinoy/item/14751-plirosi-300-theseon-epop-andron-gynaikon-sto-polemiko-naftiko-2021.html

Για την πλήρωση 280 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στην Πολεμική Αεροπορία, δείτε την προκήρυξη εδώ: https://www.haf.gr/2021/03/prokiryxi-plirosis-diakosion-ogdonta-280-theseon-epaggelmation-opliton-ep-op-stin-polemiki-aeroporia/

Για την πλήρωση 20 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμων, δείτε την προκήρυξη εδώ: https://geetha.mil.gr/prokiryxi-epop-sto-koino-nomiko-soma-ton-enoplon-dynameon/

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα