Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκάλωσε στο μηδέν η Ξάνθη στα Πηγάδια με τον Απόλλωνα

Κοινοποίηση

Σκάλωσε στο μηδέν η Ξάνθη στα Πηγάδια με τον Απόλλωνα

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ΑΟ Ξάνθης και Απόλλων Λάρισας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη (3/3) στο Xanthi FC Arena. 

Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να αλλάξουν την ροή της αναμέτρηση με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ – στο ντεμπούτο του – να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Το 0-0 όμως “σφράγισε” το παιχνίδι και με την 4η φετινή της ισοπαλία – η 2η στο γήπεδό της – η ξανθιώτικη ομάδα έχει 16 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο (6/3, 14:45) με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας.

Στο 5′ το σουτ από πλάγια του Καπνίδη πέρασε άουτ και στο 24′ η κεφαλιά του Τζούρμαν κατέληξε στα χέρια του Αστρά. Στο 38′ το σουτ στην κίνηση του Καπνίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 44′ το διαγώνιο δυνατό αριστερό σουτ του Βόλτερς απέκρουσε ο Αστράς απομακρύνοντας τον κίνδυνο. 

Στο 52′ η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε άουτ και στο 73′ στη σέντρα του Μπριλάντε δεν μπόρεσε να παρεμβληθεί ο Καπνίδης. Στο 78′ ο Τάτος βρήκε τον Καπνίδη μέσα στην περιοχή που από πλεονεκτική θέση σούταρε με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), ενώ 4ος διαιτητής ο Αθανάσιος Δραγούσης (ΕΠΣ Κιλκίς).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (46′ Θυμιάνης), Γκαρσία (58′ Τσαμούρης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Βόλτερς (46′ Μικελτάτζε), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (58′ Ντίνας), Τάτος, Έμπερτ (87′ Δημούτσος), Καπνίδης. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας (46′ Καμπέρης), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Λίταινας, Μπαλογιάννης (70′ Γιάκος), Μπάμπης, Ντα Κάμπο (53′ Τασιουλής), Αθανασιάδης (70′ Γκουντρουμπής), Σέχου (53′ Ομπράντοβιτς). 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα