Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

TΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Κοινοποίηση

TΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Φάγαμε χωρίς μεγάλη παρέα, ήπιαμε χωρίς μεγάλη παρέα, πήγαμε και μία βόλτα να πετάξουμε τον αετό με τις μάσκες μας. Για να προστεθεί και η Καθαρά Δευτέρα στις στιγμές που ζούμε διαφορετικά τον τελευταίο χρόνο.

Στοιχηματικά η Κυριακή ήταν εξαιρετική, μετά από καιρό, για τη στήλη. Σήμερα επιστρέφουμε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, σε ακόμη μια ευρωπαϊκή εβδομάδα.

Για το Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ δεν χωράνε πολλές κουβέντες. Η Σίτι έχει το υπέρ της 2-0 και οι Γερμανοί δείχνουν σε κακή κατάσταση για να συζητήσει κάποιος σοβαρά τις πιθανότητές τους να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αντίθετα το Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα μοιάζει πολύ πιο ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά. Οι Ισπανοί έχουν μεν το αμυδρό προβάδισμα του 1-0 στην Ιταλία, αλλά τίποτα δεν μοιάζει τελειωμένο. Η Αταλάντα θεωρεί πως, και δικαίως, πως η έκβαση του πρώτου παιχνιδιού ήταν τέτοια εξαιτίας της αποβολής ποδοσφαιριστή της στο 10λεπτο. Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και με όπλο το καλό ποδόσφαιρο είναι απόλυτα ικανή για την ανατροπή. Αλλωστε και η Ρεάλ σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έπεισε με την απόδοσή της και μόλις στο πρόσφατο για το πρωτάθλημα ίδρωσε να κερδίσει την Ελτσε.

Στοιχηματικά όλα τα παραπάνω είναι άριστα προσαρμοσμένα πάνω στις αποδόσεις. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο που δεν ανοίγω καν κουβέντα για αξία σε ποντάρισμα στην Αταλάντα σε τιμές κάτω από το 3.50. Ισα ίσα που πιο εύκολα θα έμπαινα στην αναζήτηση επιχειρημάτων για το 2.10 της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως και να το κάνουμε η φανέλα και η εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις συχνά παίζουν τον δικό τους ρόλο.

Το στοίχημα, το έχουμε γράψει πολλές φορές, δεν είναι παιχνίδι προβλέψεων ως προς το ποιος θα νικήσει. Είναι παιχνίδι αποδόσεων, κρίνοντας ποια τιμή συμφέρει να ποντάρεις τα λεφτά σου.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αγγλία

Και αυτό το μεσοβδόμαδο η δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι μπόλικη. Από την Τσάμπιονσιπ αξίζει μια ματιά το 3.50 της Σουόνσι. Οι Ουαλοί είναι σε καλή κατάσταση με μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία και μέσα στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Συνολικά στη σεζόν έχουν συγκεντρώσει 13 πόντους περισσότερους από την Μπόρνμουθ και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Επίδοση που δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό του άσου, ειδικά όταν οι πρόσφατες εμφανίσεις της Μπόρνμουθ δεν είναι καλές.

Σοβαρή κουβέντα στη Λιγκ 1 για το διπλό της Τζίλιγχαμ. Η ομάδα του Εβανς βρήκε τα πατήματά της και τρέχει σερί δυνατών εμφανίσεων, με κίνητρο να προλάβει τα play off. Η Λίνκολν αντίθετα δείχνει να βρίσκεται σε καθοδική πορεία αφού στα έξι τελευταία έχει κερδίσει μόνο μια φορά. Tο διπλό παίζει στις 4 μονάδες, τιμή που βάσει της τρέχουσας φόρμας των ομάδων είναι Value.

Βρίσκει πατήματα η Μπρίστολ Ρόβερς του Μπάρτον. Τέσσερις βαθμοί στα δύο τελευταία αλλά κυρίως δύο ενθαρρυντικές εμφανίσεις και δημιουργία πολλών φάσεων. Η Τσάρλτον με τα γνωστά σκαμπανεβάσματά της, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως έχει τις λιγότερες εντός έδρας νίκες από το γκρουπ των 15 πρώτων ομάδων στη βαθμολογία. Και τώρα σε ακόμη πιο μπερδεμένη φάση, αφού ο προπονητής Μπόιερ παραιτήθηκε ξαφνικά προ ολίγων ημερών. Ενας Μπόιερ που είχε μια τριετία στην ομάδα, με καλά αποδυτήρια που δεν αποκλείεται να υπέστησαν ρωγμές στην είδηση της ξαφνικής απομάκρυνσης. Ειδικά όταν αυτή σε μεγάλη μερίδα του Τύπου συνδυάζεται με πρόταση από την Μπέρμιγχαμ. Υποθέσεις που σε συνδυασμό με την καλή κατάσταση των Ρόβερς βάζουν… φυτίλια για το διπλό στο 4+. Επιπλέον νομίζω πως όποια και αν είναι η αντίδραση των παικτών, είτε βγει νεύρο, είτε απογοήτευση στη φυγή του Μπάρτον, είναι καταστάσεις που ευνοούν τα πολλά γκολ στο ματς. Όπως έγραψα και πριν,  βοηθά και η Μπρίστολ που ανέβασε την παραγωγικότητά της επί Μπάρτον.

Στο 3+ το διπλό της Γουίγκαν, που πάει ξεκούραστη στο αποψινό αφού δεν είχε αγώνα το περασμένο Σάββατο. Με δύο σερί νίκες με καθαρά δίχτυα και συνολικά τρία διπλά στις πέντε τελευταίες εξόδους, απέναντι σε μια Γουίμπλετον που την έχει πάρει από κάτω. Πέντε ματς χωρίς νίκη, κορυφαίος ο τερματοφύλακας στο τελευταίο και ουραγός στη βαθμολογία.

Μου κάνει εντύπωση το πολύ υψηλό 2.70 στο over της αναμέτρησης Φλίτγουντ-Ιπσουιτς. Και αυτό γιατί ο Κουκ τόνισε πως η Ιπσουιτς θα τα δώσει όλα για να προλάβει την άνοδο. Κάτι που για να το πετύχει οφείλει να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν διαφωνώ πως οι επιδόσεις των δύο ομάδων δικαιολογούν τιμές φαβορί στο under, σημειώνω απλά πως ίσως το σετ έχει γύρει υπερβολικά προς τα λίγα γκολ, δημιουργώντας value στο over.

Στη Λιγκ 2 έχει πάρει η κατρακύλα την Κόλτσεστερ που το τελευταίο διάστημα κάνει τη μία κακή εμφάνιση πίσω από την άλλη. Δύσκολα μπορεί να αντέξει μέσα στη Σάλφορντ. Η γηπεδούχος έρχεται από τη σημαντική για την ψυχολογία κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι, που θέλει να της δώσει δύναμη για να τρέξει ένα σερί για την άνοδο. Ο άσος φυσικά είναι πολύ χαμηλός, αλλά το over 1,5 για τη Σάλφορντ παίζει στο 1.90. Ιδανικό παιχνίδι για να κάνει μια δυνατή εμφάνιση παραγωγικά η ομάδα του Γουέλενς.

Kλείνω με μια περίπτωση γκολ στη Νασιονάλ. Η Χάλιφαξ βρήκε φόρμα και είναι μέσα στη μάχη της ανόδου. Συνολικά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία, οι τρεις από αυτές ήταν με over. Τα εντός έδρας παιχνίδια της έχουν μέσο όρο γκολ στα 3.1. Οσο δηλαδή και τα εκτός έδρας της Ολντερσοτ, που έρχεται από αρκετά γεμάτες αναμετρήσεις εσχάτως και τέσσερα σερί over στο πρωτάθλημα. Δεν βρίσκω λόγο να παίζει κοντά στο όριο του 2.00 το συγκεκριμένο over.

Προγνωστικά Ιταλία

Εμβόλιμη αγωνιστική και στη Serie B της Ιταλίας Για όσους επιλέγουν ισοπαλίες, μια ματιά στο Κοζέντσα-Βιτσένζα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση μεν η φιλοξενούμενη, αλλά επειδή έχει μια σχετική ασφάλεια από την ουρά και σημαντικές απουσίες, νομίζω θα παραταχθεί για την ισοπαλία. Και μπορεί να την πάρει.

Το παιχνίδι μου

Μονά-Δυάδα (Bet365) 

16/3 – 21:00 Τσάρλτον-Μπρίστολ Ρόβερς 2 (4.20) επί 12 μονάδες

16/3 – 21:00 Λίνκονλ-Τζίλιγχαμ 2 (4.00) επί 12,5 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 16,8 ποντάρισμα 3 μονάδες.

Δυάδα (Bet365) 

14/3 – 21:00 Σάλφορντ-Κόλτσεστερ Over 1,5 Σάλφορντ (1.90)

14/3 – 21:00 Χάλιφαξ-Ολντερσοτ Over  (1.95)

Στη δυάδα απόδοσης 3.71 επί 12.93 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site
στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα