Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Disney Plus έρχεται και στην Ελλάδα

Κοινοποίηση

Το Disney Plus έρχεται και στην Ελλάδα

Εξαιρετική πορεία καταγράφει τους τελευταίους μήνες το Disney Plus. Ο CEO της εταιρίας Bob Chapek γνωστοποίησε ότι η streaming πλατφόρμα ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, ροκανίζοντας σιγά σιγά τη διαφορά από τον μεγάλο “αντίπαλό” της, το Netflix, το οποίο αριθμεί πάνω από 200 εκ. συνδρομητές.

Σύμφωνα με το Deadline, o Bob Chapek ανακοίνωσε και τον νέο στόχο του Disney Plus, ο οποίος είναι η streaming πλατφόρμα να κυκλοφορεί πάνω από 100 νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Σύμφωνα με επενδυτές και αναλυτές, το Disney Plus προβλέπεται να γιγαντωθεί παραπάνω και μέχρι το 2024 θα φτάσει περίπου του 230 με 260 εκατ. συνδρομητές σε όλον τον κόσμο.

Πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα του Disney Plus στη χώρα μας αναφέρουν πως η streaming υπηρεσία θα εισέρθει στην ελληνική αγορά μέσα στην Άνοιξη του 2021.

Πόσο θα κοστίζει

Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής στο Disney Plus αναμένεται να είναι 8.99 ευρώ. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται όλες οι νέες προσθήκες (Marvel, Star Wars, Pixar και National Geographic).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα