Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Λονδίνο είναι μπλε

Κοινοποίηση

Το Λονδίνο είναι μπλε

Από το Νησί έρχονται οι δύο αγώνες που ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής. Το μεγάλο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Τότεναμ. 

Στον άλλο αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τετράδα της Πρέμιερ, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται μια από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν την Γουέστ Χάμ. Θεωρητικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο. Δείτε εδώ τα euro 2021 προγνωστικα νικητη, όπως επίσης το πρόγραμμα και τα γήπεδα του euro 2020.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι μνήμες από τον περσινό ήταν ζωντανές στην Άρσεναλ και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό. Θέλησαν και κατάφεραν να πάρουν μια νίκη που τους διασφαλιζει σε μεγάλο βαθμό για την ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης. Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν, αλλά τα λάθη στην άμυνα επέτρεψαν τον Ολυμπιακό αρχικά να τους απειλήσει και στη συνέχεια να τους ισοφαρίσει. Προς το τέλος πέτυχαν το 1-2 και καθώς ήθελαν να νιώσουν πιο ασφαλείς πίεσαν και έφτασαν στο τελικό 1-3.       

Στο πρωτάθλημα μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουν όποιο φιλοδοξία τους έχει μείνει. Την προηγούμενη αγωνιστική πέταξαν ακόμη δύο βαθμούς παραχωρώντας εκτός έδρας ισοπαλία στην Μπέρνλι, πληρώνοντας – τί άλλο; – ακόμη ένα τραγικό αμυντικό λάθος.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει σκοράρει στους 3 από τους τελευταίους 5 εντός έδρας αγώνες της για την Πρέμιερ Λιγκ..  

ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν και η ενδεκάδα είχε πολλές αλλαγές και ήταν αρκετά ασύνδετη δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 2-0 την Δυναμό Ζάγκρεμπ και να αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και βασικά δεν ήθελαν να δώσουν ευκαιρία στους Κροάτες να τους απειλήσουν. Και το πέτυχαν. Και όταν βρήκαν την ευκαιρία στο 25ο και το 70ο λεπτό πέτυχαν τα γκολ που τους έδωσαν τη νίκη.    

Για το πρωτάθλημα πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας εντός έδρας επί της Κρίσταλ Πάλας με 4-1. Δίνοντας έτσι μια συνέχεια όχι απλώς στο νικηφόρο σερί, αλλά και στις άνετες επικρατήσεις. Η Τότεναμ παραμένει μια νίκη μακριά από την 7η θέση και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι να την κατακτήσει.    

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε G/G στις οκτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, για το πρωτάθλημα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί το σημερινό. Όσο και αν αυτοί οι αγώνες δεν καθορίζονται από τα στοιχεία που καθορίζουν όλους τους υπόλοιπους, η παρουσία της Άρσεναλ στην Πρέμιερ μας οδηγεί στο να την κοντραρουμε. 

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2,75

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θυμίζοντας κάτι από την Γιουνάιτεντ άλλων εποχών κυριάρχισε και τελικά μπόρεσε και επικράτησε επί της Σίτι με 0-2. Ίσως όχι καλύτεροι οι “Κόκκινοι Διάβολοι”, αλλά σίγουρα πιο ουσιαστικοί από την ομάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα έδειξαν ότι μπορεί να μην διαθέτουν ακόμη το υλικό για να πάρουν το πρωτάθλημα, αλλά κάτι αλλάζει.      

Για το Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να παραμένουν αήττητοι, αλλά η ισοφάριση από την Μίλαν στις καθυστερήσεις σίγουρα “πόνεσε” Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν την Γιουνάιτεντ, αλλά η συνέχεια ήταν δική της. Πέτυχε το γκολ και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα, όμως στο τέλος ο Δανός αμυντικός Κιάερ την σόκαρε.    

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5 οι 7 από τους τελευταίους 10 εντός έδρας αγώνες της. 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρειάστηκε μόλις ένα δεκάλεπτο για να πετύχει δύο γκολ στην Λιντς και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο. Σκόραρε στο 21ο και στο 28ο λεπτό εκμεταλλευόμενη αντίστοιχα λάθη της αντιπάλου της και καταφέρνοντας να κρατήσει τους επιθετικούς της Λιντς μακριά από την  εστία της για το υπόλοιπο του αγώνα μπόρεσε και πήρε άλλη μια νίκη.                                   

Πλέον έχει 48 βαθμούς και παραμένει ακόμη δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση και το όνειρο της συμμετοχής στο τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Για να φτάσει όμως εκεί θα πρέπει να συνεχίσει τις υπερβάσεις και ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο “Ολντ Τράφορντ” θα είναι μια τέτοια. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες της. . 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με τον αγώνα να βρίσκεται στο ενδιάμεσο ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Γιουνάιτεντ δεν είμαστε και τόσο θετικοί για τον άσο, όπως θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Αντίθετα θα ποντάρουμε στα γκολ. 

Επιλογή μας το G/G  σε απόδοση 1.80

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες για στοίχημα μέσω mobile όπως είναι το stoiximan app

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα