Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσάντες για όλες τις περιστάσεις και για κάθε διαφορετικό στυλ

Κοινοποίηση

Τσάντες για όλες τις περιστάσεις και για κάθε διαφορετικό στυλ

Το ποιοτικό shopping αποτελεί κομμάτι της γυναικείας φύσης και γνωρίζουμε ποσό πολύ το έχεις ανάγκη, ειδικά τώρα που με τον ερχομό του χειμώνα χρειάζεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Αν επιθυμείς να απογειώσεις τα σύνολα σου με ένα όμορφο αξεσουάρ, τότε σίγουρα πρέπει να επενδύσεις σε μια φρέσκια, εντυπωσιακή τσάντα. Χωρίς αυτή σίγουρα δεν βγαίνεις από το σπίτι καθώς εκείνη είναι η κατάλληλη για να ολοκληρώσει το look σου. Από τη δουλειά μέχρι τη βόλτα σου, είναι το αξεσουάρ που κρατάς όλη μέρα. 

Οι τσάντες είναι καθοριστικό στοιχείο σε κάθε γυναικείο σύνολο. Επιλέγοντας την κατάλληλη για τα γούστα σου τσάντα, μπορείς να έχεις από το πρωί ως το βράδυ όμορφα σύνολα ενώ θα είσαι παράλληλα άνετη, έχοντας παράλληλα μαζί σας όλα τα απαραίτητα. Γι’ αυτό η δημοφιλής εταιρεία Tory Burch είναι εδώ για να παρουσιάσει τη νέα, μεγάλη της συλλογή. Πάντα με κίνητρο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια τεράστια κολεξιόν με διαφορά σχέδια για κάθε περίσταση και για κάθε γούστο. 

Πρωινές-Απογευματινές εμφανίσεις 

Αν ψάχνεις για ένα μικρό, πρακτικό τσαντάκι χειρός, τότε οι tote bags είναι οι ιδανικές για εσένα. Κρατιούνται στο χέρι, είναι συνήθως μικρές σε μέγεθος και διαθέτουν ένα έξτρα λουράκι για να τις κρεμάτε χιαστί, κατασκευασμένο είτε από το ίδιο υλικό με την ίδια την τσάντα είτε μια αλυσίδα που φέτος αποτελεί hot trend για τις τσάντες. Βέβαια εκτός από τις μικρές και κομψές, κυκλοφορούν και οι μεγάλες, κλασικές, αγαπημένες τσάντες ωμού, οι οποίες αποτελούν εδώ και χρόνια την πιο δημοφιλή πρόταση για την καθημερινότητα. Πρόκειται για τσάντες που μερικές φορές λειτουργούν και ως επαγγελματικές με πιο σοβαρό και επίσημο ύφος. Τα σχέδια τους είναι τις πιο πολλές φορές πιο chic και θηλυκά και όχι τόσο ανάλαφρα και αφηρημένα όσο των backpacks, αλλά είναι οι κατάλληλες τσάντες για να χωράνε ό,τι χρειάζεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα backpacks ωστόσο μπορεί να μην είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές για μια έξοδο, είναι όμως απίστευτα πρακτικά και ευρύχωρα και διαθέτουν έναν πιο fun και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

 

Βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις 

Για τις πιο επίσημες εξόδους οι τσάντες χιαστί είναι επίσης ένα από τα πιο κλασσικά και λατρεμένα σχέδια. Είναι κατά βάση μικρές σε μέγεθος και φοριούνται διαγώνια στο σώμα, με αποτέλεσμα να μην κουράζουν και να μη δημιουργούν βάρος. Είναι πολύ πρακτικές για τα καθημερινά ψώνια και τις βόλτες σου καθώς προσφέρουν ελευθερία κινήσεων για να σε διευκολύνουν. Παρά το μικρό τους μέγεθος δεν στερούνται στην ποικιλία σε σχέδια. Άλλες απλές και minimal και άλλες πιο ιδιαίτερες με ανάγλυφα σχέδια, κρόσια και αγκράφες. Ακόμη, η Tory Burch φρόντισε για τις βραδινές ή τις επίσημες εξόδους, να προσφέρει την ιδανική επιλογή. Μια μικρή, κομψή και στυλάτη τσάντα που θα χωράει τα απολύτως απαραίτητα και παράλληλα θα είναι άνετη και ξεκούραστη, χωρίς να λείπουν όμως τα εντυπωσιακά της στολίδια που θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις.

Οι τσάντες Tory Burch έχουν στόχο την άνεση και να ελαφρύνουν το βάρος που θα κρατάς καθημερινά στα χέρια σου ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν πόντους στο στυλ σου και ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση σου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα