Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με το 2.80 της Μάντσεστερ Σίτι και τα γκολ στη Μαδρίτη

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα της Τρίτης (06/04) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την προημιτελική φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η σταθερά ανεβασμένη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την ντεφορμέ Ντόρτμουντ. Την ίδια ώρα (22:00), η Ρεάλ φιλοξενεί στη Μαδρίτη τη Λίβερπουλ. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά Champions League.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Λέστερ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον διεθνή Βέλγο χαφ να ξεκλειδώνει την άμυνα των «αλεπούδων». Σκόραραν οι Μεντί (58′) και Ζεσούς (74′), χρειάζεται ακόμα μερικούς βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο. Προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μάλιστα στις τέσσερις τελευταίες κράτησε το μηδέν. Οι πέντε από τις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ευρώπη ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ. Για να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε την Γκλάντμπαχ με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-0. Δεν προέκυψαν απουσίες και θα παραταχθεί ξανά πλήρης.

Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Πίσω στο σκορ με αυτογκόλ (11′), ισοφάρισε με τον Χούμελς στο τέλος του πρώτου ημίχρονου, δέχθηκε το σοκ στο 87′ και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. Πλέον απέχει στο -7 από την τετράδα και χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να καλύψει το χαμένος έδαφος. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Σεβίλλης με σχετική ευκολία . Τραυματίες οι Σμέλτσερ (μπακ), Ζαγκαντού (αμυντικός), Βίτσελ (βασικός χαφ), Σάντσο (εξτρέμ) και Μουκοκό (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταμάτητη και με την ψυχολογία στα ύψη η Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που η Ντόρτμουντ δεν βλέπεται αγωνιστικά. Η άμυνα των Γερμανών δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη και λογικά θα υποφέρει. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goal με απόδοση 2.80 στο Stoiximan.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 την Έιμπαρ, πετυχαίνοντας από ένα γκολ (41′, 73′) σε κάθε ημίχρονο. Σε συνδυασμό με την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής στην Ανδαλουσία, μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Ακολουθεί (10/04) το εντός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στις 11 πρόσφατες υποχρεώσεις. Στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε την Αταλάντα με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-1. Χωρίς ισοπαλία στον θεσμό για έξι (πέντε νίκες, μία ισοπαλία) σερί αναμετρήσεις.

Η Λίβερπουλ διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 3-0 την Άρσεναλ, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκε με τον Ζότα στο 64ο λεπτό και στη συνέχεια έκανε πλάκα στην άμυνα των γηπεδούχων. Τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλες κράτησε το μηδέν. Δίνει μάχη για να προλάβει την είσοδο στην τετράδα, ευνοήθηκε από τις βαθμολογικές απώλειες των Τσέλσι, Τότεναμ και Λέστερ. Για να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Λειψίας με σχετική ευκολία με ισάριθμες νίκες και συνολικό σκορ 4-0.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονομαχία με τις δύο ομάδες να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Μοιρασμένο σωστά το σετ αποδόσεων, σε αναμέτρηση που όλα μοιάζουν ανοιχτά και κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει αίσθηση. Επιλογή το Goal/Goal με 1.62 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα