Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Από τις 10 Μαΐου οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Από τις 10 Μαΐου οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

Για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης για το σχολικό έτος 2021-2022 οι γονείς – κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από τις 10 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00  ηλεκτρονικά στο e-mail gymmousx@sch.gr

Παρακαλούμε πολύ να συμπληρώνετε μόνο την επισυναπτόμενη αίτηση, την οποία μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα μας, και όχι άλλες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων). 

Την Τετάρτη, 12 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί απευθείας ενημέρωση (livestreaming) για το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, μέσω του καναλιού του Σχολείου μας στο youtube, όπου θα μπορείτε να υποβάλετε και τις ερωτήσεις σας.

Πληροφορίες για το Σχολείο μας μπορείτε να βρείτε ακόμα στην ιστοσελίδα μας https://mousikoxanthis.wordpress.com/ και στο τηλέφωνο 2541092212. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα