Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιώργος Μαραντάς: “Είμαστε αδικαιολόγητοι” [BINTEO]

Κοινοποίηση

Γιώργος Μαραντάς: “Είμαστε αδικαιολόγητοι" [BINTEO]

Ο Γιώργος Μαραντάς παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το πλασάρισμα της Ξάνθης στις δύο πρώτες θέσεις. Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Ξάνθης, Γιώργος Μαραντάς ανέφερε μετά το 0-0 στα Τρίκαλα:

«Ήταν άσχημο το αποτέλεσμα. Ήρθαμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια φαινομενική υπεροχή, αλλά ο αντίπαλος έκανε την πιο κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά χωρίς να γίνουμε επικίνδυνοι.

Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση για τους βαθμούς… Είμαστε αδικαιολόγητοι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και όταν θες να πάρεις το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις, χωρίς να υποτιμώ τα Τρίκαλα. Απλά τα πράγματα

Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, όπως ο Πέλκας, ο Ταχάτος, ο Ευθυμίου. Τους ξέρουμε καλά. Παίζουν σαν ομάδα και όταν δεν μπορείς να τους βάλεις γκολ, παίρνουν θάρρος και όσο περνά ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους.

Ξεφεύγουν ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν έχει χαθεί κάτι για την άνοδο, αλλά για τις δύο πρώτες θέσεις τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα