Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ «ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ»

Κοινοποίηση

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ «ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ»

Καλημέρα φίλοι μου! Εξαιρετικό ήταν το πρώτο δείγμα από τα φετινά playoffs, με δύο αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Εφές Αναντολού και Μιλάνο, έκαναν το 1-0 και πλέον ετοιμάζονται για τα δεύτερα παιχνίδια που θα διεξαχθούν αύριο.

Όσον αφορά την στήλη, η κάβα μειώθηκε, λίγο. Πάμε να τα δούμε πιο συγκεκριμένα. Η Εφές Αναντολού απέδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση κερδίζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης με 90-63. Το over 10,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα της Εφές στο 2.00 απόδοση περάστηκε. Αντιθέτως για 1 πόντο, χάσαμε το combo, αφού χρειαζόμασταν 4 πόντους σε 2 λεπτά, και δεν μπήκαν!

Όσον αφορά τα φάουλ και ενώ το ματς έδειξε ότι πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση η Εφές έφυγε με 20 πόντους και το ματς χαλάρωσε αρκετά.

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό. Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε και με 19 πόντους, ωστόσο κατάφερε να ηττηθεί με buzzerbeater στο 1,2 με τον Ζακ Λεντέι. Σε αυτό το ματς, επαληθεύτηκαν και τα φάουλ, μιας και το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό. 

Ακόμα, το διπλό συν 11,5 αλλά και το over 145,5 στο 1,95 επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Τέλος, ο Σίλντς σταμάτησε στους 8 πόντους, όντας αρκετά άστοχος από την περίμετρο.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Πώς να σπάσουν οι έδρες;

21/4 20:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε

Σπουδαίο παιχνίδι, ίσως το μεγαλύτερο, στα φετινά playoffs. Ωστόσο, όπως αναλύσαμε και την Δευτέρα, υπάρχουν σοβαρά ζητήματα εκατέρωθεν. Και πιο πολλά στην Φενέρ, που έδειχνε να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, θυμίζουμε ότι εκτός ομάδας είναι ο Μάικ Τζέιμς. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε πλήττεται από τραυματισμούς και Κορωνοϊό. Μέχρι και το πρωί δεν υπήρχαν γνωστά ονόματα. Η αποστολής της τουρκικής ομάδας ταξίδεψε με προορισμό τη Μόσχα για τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs με πολλές απουσίες.

Η Φενέρ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη χωρίς τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ ενώ δεν ταξίδεψαν οι Εντγκάρας Ουλανόβρας, Τζάρελ Έντι, Μπόμπι Ντίξον και Γιαν Βέσελι. Υπάρχουν επίσης ερωτηματικά για τη συμμετοχή των Νταϊσόν Πιέρ και Μεχμέτ Ντουβερίογλου. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπάρχουν κι άλλοι απόντες. Ωστόσο και αυτοί είναι αρκετοί. Βέβαια δεν πρέπει να αναιρούμε, πως (λογικά) η παρουσία των Ντε Κολό και Γκούντουριτς δεν είναι αμελητέα ποιότητα για την Φενέρ.

Σε αυτό το παιχνίδι θα πάω στα ειδικά στοιχήματα. Ο Νάντο Ντε Κολό με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ δεν είναι στους απόντες (αν δεν παίξει, θα το πάρουμε μονάδα).

Ο Γάλλος γκαρντ, θα αποτελέσει σήμερα την μεγάλη πηγή δημιουργίας και σκοραρίσματος για τους Τούρκους. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ θα είναι πάνω του, αλλά ο Ντε Κολό έχει την κλάση και την ποιότητα. Το να σημειώσει 17,5 πόντους στο 1,87 είναι καλή επιλογή. Γενικά όταν αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία κάνει καλά παιχνίδια.

Τέλος έχω κρατήσει και τρία (πιο εμπεριστατωμένα) ειδικά. Να εκτελέσει τουλάχιστον 5 βολές ο Ντε Κολό (2,80 απόδοση), να βάλει τουλάχιστον 4 από αυτές (2,50) αλλά να κερδίσει και ο ίδιος τουλάχιστον 6 φάουλ στο 1,95.

Ο προσανατολισμός μου, έγκειται στον Γάλλο. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Στα δύσκολα, οι σκληροί επιβιώνουν. Και δεν ξέρω αν θα αντέξει η Φενέρ (πράγμα δύσκολο) αλλά ο Ντε Κολό θα φύγει τελευταίος από το καράβι, όπως κάνει πάντα!

21/4 22:00, Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στην Βαρκελώνη με την ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, Μπαρτσελόνα, να φιλοξενεί την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν στην σύνθεσή τους τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος θα χάσει την χρονιά. Πρόκειται για τους πιο κομβικούς παίκτες της Ζενίτ, σε άμυνα και επίθεση.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα, δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Θεωρώ πως θα φτάσει στην νίκη. Αν και η Ζενίτ δεν παραδίδεται εύκολα. Ως πρώτη επιλογή, θα προτιμήσω το να κερδίσει η Μπάρτσα με τουλάχιστον 5 πόντους και να σημειώσουν 9 τρίποντα. Αυτό μας δίνει 3,25. Αρκετά καλή απόδοση, αν ζυγίσουμε στα δεδομένα ότι δεν ζητάμε και τίποτα τρομερό.

Ακόμα έχω κρατήσει δύο ειδικά. Να κάνει ο Πάνγκος τουλάχιστον 3 φάουλ στο 2,15 απόδοση, αλλά και ο Τόμας 2 στο 1,75. Αμφότεροι είναι από τα βασικά γρανάζια της Ζενίτ. Ο Τόμας, είναι δυνατός και έξυπνος παίκτης, ωστόσο δεν έχει τον όγκο κόντρα στα κορμιά της Μπάρτσα (και κυρίως κόντρα στον Μίροτιτς). Ακόμα, ο Πάνγκος, που παίζει αρκετή ώρα θα έχει πιο ψηλά γκαρντ απέναντί του. Ο Σάρας θα κοιτάξει να τον «ποστάρει» μιας και ο Καλάθης αρέσκεται να πηγαίνει στο ποστ πιο χαμηλά γκαρντ. Εκεί θεωρώ πως ο Καναδός θα κάνει τα… φαουλάκια του.

Τέλος, έχω βρει μια ευκαιρία, που θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο. Με βάση αυτά που προανέφερα, να σημειώσει μία βολή ο Καλάθης στο 2,10 απόδοση είναι αρκετά ελκυστικό. Τι ζητάμε εξάλλου. Ένα πόντο από την γραμμή της φιλανθρωπίας!

Το παιχνίδι μου

Δυάδα (Stoiximan.gr)

21/4 20:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε  Ντε Κολό over 17,5 πόντους 1,87

21/4 22:00, Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Καλάθης over 0,5 εύστοχη βολή 2,10

Στην δυάδα απόδοσης 3,92 10 μονάδες και το καθένα μόνο του με 15 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

21/4 20:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε Ντε Κολό over 5,5 κερδισμένα φάουλ 1,95

21/4 22:00, Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Πάνγκος over 2,5 φάουλ 2,25

Στην δυάδα απόδοσης 4,38 7,5 μονάδες και το καθένα μόνο του από 12,5 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

21/4 20:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε Ντε Κολό over 3,5 εύστοχες βολές 2,50

21/4 22:00, Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Τόμας over 1,5 φάουλ 1,75

Στην δυάδα απόδοσης 4,37 10 μονάδες και το καθένα μόνο του από 15 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

21/4 20:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε Ντε Κολό over 4,5 βολές 2,80

21/4 22:00, Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Μπαρτσελόνα -4,5 και over 8,5 εύστοχα τρίποντα 3,25

Στην δυάδα απόδοσης 9,2  7,5 μονάδες και το καθένα μόνο του από 12,5 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι μπασκετ
αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα