Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O εισαγγελέας καλεί γνωστό ηθοποιό ως ύποπτο για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Κοινοποίηση

O εισαγγελέας καλεί γνωστό ηθοποιό ως ύποπτο για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Σε ανωμοτί εξηγήσεις για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό καλείται από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, γνωστός ηθοποιός. Η κλήτευσή του ηθοποιού είναι για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Η εισαγγελία προχώρησε στην κλήτευσή του έπειτα από έρευνα που διενήργησε, στο πλαίσιο της οποίας τρεις γυναίκες κατήγγειλαν τον ηθοποιό για τα παραπάνω αδικήματα, τα οποία φέρονται να τελέστηκαν τα έτη 2008, 2010 και 2014.

Καταγγελία 2008 για βιασμό: Νεαρή ηθοποιός πήγε στο θέατρο να μιλήσει μαζί του για δουλειά. Της επιτέθηκε σε χώρο εκτός καμαρινιού και τη βίασε.

Καταγγελία 2010 για απόπειρα βιασμού: Νεαρή ηθοποιός είχε ραντεβού μαζί του στο καμαρίνι του να μιλήσουν για δουλειά. Κλείδωσε την πόρτα, την πέταξε στον καναπέ και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Αυτή έβαλε τις φωνές, ξεκλείδωσε και έφυγε.

Καταγγελία 2014 για απόπειρα βιασμού: Είχαν ραντεβού να συζητήσουν για δουλειά. Προφέρθηκε να την επιστρέψει στο σπίτι. Σε απόμερο μέρος, κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Αυτή έβαλε τις φωνές, αυτός την έβρισε και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.

Στον εισαγγελέα κατέθεσαν οι 3 γυναίκες θύματα και ακόμη 2 γυναίκες που γνώριζαν τις 2 από τις 3 και τι τους έκανε.

Για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας είναι η κλήση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Μετά την παροχή εξηγήσεων από πλευράς του ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα του ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι. 

ertnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα