Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

4+1 περιπέτειες που μπορείς να δεις δωρεάν στο ERTFLIX

Κοινοποίηση

4+1 περιπέτειες που μπορείς να δεις δωρεάν στο ERTFLIX


ERTFLIX
: Σειρές και σημαντικές ταινίες για κάθε γούστο που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι πλέον διαθέσιμες -δωρεάν- σε όλους στην ανανεωμένη πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Μοναδικές σειρές αλλά και ταινίες για όλα τα γούστα που έχουν γράψει ιστορία είναι πλέον διαθέσιμες, εντελώς δωρεάν, στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX. Πρόκειται για μεγάλες διεθνείς παραγωγές που μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX.

The catcher was a spy (Υπεράνω πάσης υποψίας)

Διαθέσιμη έως 14/04/2021

Βασισμένο στη ομώνυμη νουβέλα του Νίκολας Ντάβιντοφ. Στα μέσα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου ο γνωστός αθλητής του μπέιζμπολ Μο Μπεργκ στρατολογείται στο Γραφείο των Υπηρεσιών Ασφαλείας (την μεταγενέστερη CIA). O Μπεργκ δεν είναι ένας συνηθισμένος αθλητής. Είναι μορφωμένος, μιλάει εννέα γλώσσες και συμμετέχει συχνά σε ένα δημοφιλές παιχνίδι γνώσεων της τηλεόρασης. Εκτός από αναγνωρίσιμος, ο Μπεργκ είναι αινιγματικός και έχει ταλέντο στο να κρατάει μυστικά. Αυτός είναι και ο λόγος που εκπαιδεύεται και ρίχνεται στο πεδίο της δράσης με σκοπό να εμποδίσει τον Γερμανό επιστήμονα Βέρνερ Χάιζεμπεργκ να φτιάξει μια ατομική βόμβα για τους Ναζί.

Παραγωγή ΗΠΑ.

Βιογραφικό πολεμικό δράμα.

Σκηνοθεσία: Μπεν Λιούιν.

Πρωταγωνιστούν: Πολ Ραντ, Μαρκ Στρόνγκ,Σιένα Μίλερ, Τζεφ Ντάνιελς, Γκάι Πιρς.

The Hurt Locker

Διαθέσιμη έως 17/05/2021

Ο πόλεμος στο Ιράκ. Έξι Βραβεία Όσκαρ. Βαγδάτη, μια πόλη-παγίδα γεμάτη από βόμβες και ανθρώπους καμικάζι που θυσιάζουν τη ζωή τους. Ο λοχίας Σάνμπορν, ένας πρώην καταδρομέας, και ο λοχίας Έλτριτζ, ένας νέος που φιλοσοφεί τη ζωή, έχουν μόνο 38 μέρες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους ως ομάδα εξουδετέρωσης βομβών. Αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον καινούργιο αρχηγό της ομάδας, Γουίλιαμ Τζέιμς, ο οποίος εφαρμόζει περίεργες τεχνικές και δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τον θάνατο.

Βραβευμένη με 6 Όσκαρ (καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας κ.α.). Η νίκη της Μπίγκελοου στην κατηγορία της Σκηνοθεσίας την έκανε την πρώτη οσκαρούχο γυναίκα σκηνοθέτιδα.

Παραγωγή: ΗΠΑ, 2008.

Σκηνοθεσία: Κάθριν Μπίγκελοου.

Πρωταγωνιστούν: Τζέρεμι Ρένερ, Άντονι Μακί, Γκάι Πιρς, Ντέιβιντ Μορς.

The Mission (Η Αποστολή)

Διαθέσιμη έως και 17/05/2021

Καστ πολλών αστέρων στην καρδιά του Αμαζονίου. Ένα Βραβείο Όσκαρ. Ο μισθοφόρος δουλέμπορας Μεντόζα, μετά τη δολοφονία του αδερφού του ζητά εξιλέωση και συνοδεύει τον Ιησουίτη ιεραπόστολο Γκάμπριελ σε μια αποστολή εκχριστιανισμού της φυλής των Γκουαρανί. Στην τροπική ζούγκλα όμως, καταφθάνει ο Καρδηνάλιος, για να αποφασίσει αν η περιοχή εμπίπτει στα συμφέροντα αποικισμού των Πορτογάλων που θέλουν τους ιθαγενείς, σκλάβους. Οι δύο άντρες βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα και σε μια δραματική μάχη για την ανεξαρτησία των ιθαγενών.

Βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, υποψήφια για 7 Όσκαρ και νικήτρια εκείνου της καλύτερης φωτογραφίας, η επική ταινία του Ρόλαντ Τζόφι (Κραυγές Στη Σιωπή) είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που συνέβησαν στη Λατινική Αμερική του 18ου αιώνα. Η μουσική φέρει την υπογραφή του μεγάλου μαέστρου Ένιο Μορικόνε.

Παραγωγή: ΗΠΑ 1986.

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Τζόφι.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέρεμι Άϊρονς, Λίαμ Νίσον, Ρέϊ Μακανάλι, Άϊνταν Κουίν.

The Guard (Εκτός νόμου και χρόνου)

Διαθέσιμη έως 17/04/2021

Μια πραγματικά βρετανική κωμωδία. Και αστυνομική. Ο αντισυμβατικός αρχιφύλακας Τζέρι Μπόιλ, ζει, παθιασμένος για το σεξ και για κάθε είδους ουσίες, σε μια μικρή μεθοριακή πόλη στη δυτική όχθη της Ιρλανδίας. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί είναι η βαριά άρρωστη μητέρα του, όλοι οι άλλοι τον θεωρούν αγύριστο κεφάλι. Όταν όμως ο Γουέντελ Έβερετ – ένας απόλυτα πειθαρχημένος πράκτορας του FBI, ζητήσει τη βοήθειά του, προκειμένου να εξαρθρώσουν μια διεθνή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, η ζωή του θα αλλάξει.

Ιρλανδία, Μ.Βρετανία, 2011.

Σκηνοθεσία: Τζον Μάικλ ΜακΝτόνα.

Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Γκλίσον,Ντον Τσιντλ, Λίαμ Κάνινγχαμ , Μαρκ Στρονγκ, Ντέιβιντ Γουίλμοτ, Φιονούλα Φλάναγκαν, Καταρίνα Κας, Ρόρι Κίναν, Ντομινίκ Μακ Έλιγκοτ.

Fire with Fire (Πολεμιστής της φωτιάς)

Διαθέσιμη έως 22/04/2021

Μία τερατώδης δολοφονία. Ένας μάρτυρας που «έπαιζε με τη φωτιά».

Μετά από μια εξαντλητική ημέρα στη δουλειά, ο πυροσβέστης Τζέρεμι Κόλεμαν με τους συναδέλφους του, αποφασίζουν να πιουν ένα ποτό. Όταν ο Τζέρεμι μπαίνει στην κάβα, γίνεται μάρτυρας της κτηνώδους δολοφονίας ενός υπαλλήλου από τον Νιλ Χάγκαν. Ο Τζέρεμι καταφέρνει να γλυτώσει, όταν όμως του ζητείται να καταθέσει, ξέρει πως όλα κρίνονται από εκείνον. Ο Χάγκαν συλλαμβάνεται κι ο Τζέρεμι τον αναγνωρίζει, παρότι ο ένοχος γνωρίζει καλά ποιανού δάχτυλο είναι στραμμένο επάνω του, πίσω από τον καθρέφτη.

Παραγωγή: ΗΠΑ, 2012.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Μπάρετ.

Πρωταγωνιστούν: Τζος Ντουάμελ, Μπρους Γουίλις, Ροζάριο Ντόσον.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα