Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή αρνητής της μάσκας – Το σκεπτικό πίσω από την πρωτοφανή απόφαση

Κοινοποίηση

Στη φυλακή αρνητής της μάσκας – Το σκεπτικό πίσω από την πρωτοφανή απόφαση

Ο 35χρονος οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών. Η απόφαση να οδηγηθεί στη φυλακή για 40 μέρες, προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις… 

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου θα παραμείνει για 40 μέρες. Εκεί λοιπόν θα περάσει το φετινό του Πάσχα, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών. Ο 35χρονος εντοπίστηκε ξανά χωρίς μάσκα, την οποία μάλιστα αρνήθηκε να φορέσει ακόμα και όταν του το ζήτησαν οι αστυνομικοί. 

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που τον έπιασαν για το ίδιο παράπτωμα. Χθες το πρωί, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών κατά την αυτόφωρη διαδικασία τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτίσει τις 40.

Σε ανάλογες ποινές συνήθως χορηγείται αναστολή. Ωστόσο, στη προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο έκρινε ότι δεν πρέπει να του χορηγηθεί αναστολή, καθώς υπήρχε κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων. Ο 35χρονος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας όμως δεν μπόρεσε να τα αποδείξει ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα