Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΠΟ 4.50 ΜΕΧΡΙ 9.00 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Κοινοποίηση

Tα μεγάλα ματς επιστρέφουν, με το Τσάμπιονς Λιγκ να μας… συστήνει απόψε τις δύο πρώτες ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Και αν για το Τσέλσι-Πόρτο τα πράγματα δείχνουν πως δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από την πρόκριση των Αγγλων, δεν συμβαίνει το ίδιο στο ζευγάρι του περσινού τελικού.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν, με τους Γάλλους να έχουν το υπέρ τους 3-2 από τη χιονισμένη νύχτα στο Μόναχο πριν μια εβδομάδα. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να βγάλουμε στοιχηματικά από την αναμέτρηση, με τις στοιχηματικές να προσφέρουν πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, αρκετά εκ των οποίων πληρώνουν πολύ καλά.

Στην Παρί τα φώτα μπορεί να τραβάει ο τρομερός Μ’Μπαπέ, αλλά ένα πολύτιμο γρανάζι της μηχανής είναι ο Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος ξέρει να παίζει άριστα μια… ενδιάμεση θέση. Να είναι στόπερ και αμυντικός χαφ μαζί, κάνοντας τρομερή ανασταλτική δουλειά. Σήμερα οι Γάλλοι αναμένεται να πιεστούν και η απουσία του μπορεί να κοστίσει. Ο Ντανίλο Περέιρα που θα πάει στο κέντρο άμυνας δεν είναι στόπερ, ενώ ήδη δεξιά υπάρχει ο άπειρος Νταγκμπά, που και στο πρώτο ματς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Αν υπήρχε Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν θα ρίσκαρα σε αυτό το 5.50 που πληρώνει το over 3,5 γκολ των Γερμανών. Δείτε και προς το 3+ για να δεχτεί κάρτα ο Νταγκμπά, που αναφέραμε πιο πάνω.

Στο πρώτο ματς είδαμε και πολλά κόρνερ, από την πλευρά της Μπάγερν, που μόνη της έφτασε τα 15. Τώρα θα κυνηγάει γκολ, με μια άμυνα της Παρί που θα έχει απουσίες. Το over 13,5 κόρνερ σε αποδόσεις άνω του 4.00 είναι μια αρχική επιλογή, ενώ αξίζει μια ματιά και το over 8,5 κόρνερ υπέρ της Μπάγερν στο 2.45. Στο Παρί-Μπαρσελόνα του προηγούμενου γύρου, όταν οι Καταλανοί κυνηγούσαν σκορ, κέρδισαν 9 κόρνερ στη Γαλλία.

Στα ειδικά παικτών ο Αλφόνσο Ντέιβις θα ξεκινήσει βασικός αυτή τη φορά, με τον νεαρό μπακ να είναι η έκπληξη της περσινής σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καναδός ίσως… χρωστάει μια καλή εμφάνιση και φέτος. Το over 0,5 για να βρει μια προσπάθειά του εστία στις 6 μονάδες μπορεί να το πετύχει εύκολα στην καλή του βραδιά. Το ίδιο πληρώνει και το να βγάλει ασιστ.

Από πλευράς Γάλλων, ο Μ’Μπαπέ σκοράρει με τέτοια… μανία, που η value απόδοση πλέον είναι αλλού. Το να μοιράσει μια ασίστ είναι στο 4.50, ενδεχόμενο όχι και τόσο απίθανο, αν αναλογιστούμε πως θα έχει πολύ πιο προσαρμοσμένη πάνω του την άμυνα. Οσο για τον MVP, θυμίζω πως την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα για το Value 7.50 που πλήρωνε και επιβεβαίωσε ο ίδιος, αλλά το ένστικτό μου σήμερα δείχνει προς… Νέιμαρ! Ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ ορεξάτος στο Μόναχο και δείχνει σαφώς πιο ώριμος φέτος.  Στο 9.00 να είναι ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τσέλσι-Πόρτο

Μικρότερη η ανάλυση στο Τσέλσι-Πόρτο, νομίζω αυτό που μπορεί να παιχτεί είναι το over σε τιμές αουτσάιντερ. Η Πορτο με το 2-0 στην πλάτη της δεν έχει περιθώρια, οφείλει να ψάξει γκολ και οι επιστροφές Ταρέμι και Ολιβέιρα τη δυναμώνουν.

Η Τσέλσι αν βρει χώρους είναι εξαιρετική στο παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο και επιθετικά έχει παίκτες με ταχύτητα.

Το παιχνίδι μου

Μονά 

13/4 – 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν   Οver 13,5 Κόρνερ  (4.75)  επί 11,5 μονάδες / Bwin

13/4 – 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν  Μ’Μπαπέ ασίστ  (4.50)  επί 9 μονάδες / Winmasters

13/4 – 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν  Ντέιβις over 0,5 προσπάθεια στην εστία  (6.00)  επί 6,7 μονάδες / Stoiximan.gr

13/4 – 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν  Νέιμαρ MVP (9.00)  επί 4,5 μονάδες / Stoiximan.gr

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων
αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα