Ξάνθη: Στιγμές αγωνίας για τον 36χρονο που χάθηκε στον Ασπρόπυργο

Ξάνθη: Στιγμές αγωνίας για τον 36χρονο που χάθηκε στον Ασπρόπυργο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, 36  EΤΩΝ, #MISSING ALERT

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 36χρονου, Χρήστου Χατζηιωαννίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στον Ασπρόπυργο.  

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό στην Ξάνθη άνθρωπο, ο οποίος καθόταν συχνά στην πιάτσα των ταξί στο κέντρο της πόλης, για αυτό και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έχουν κινητοποιηθεί αναζητώντας πληροφορίες για το εάν επέστρεψε στην Ξάνθη. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα στοιχεία για του που μπορεί να βρίσκεται ο 36χρονος. 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού 


Στις 26/03/2021 ώρα 10:00 π.μ, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ασπροπύργου, ο Χατζηιωαννίδης Χρήστος, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χατζηιωαννίδη Χρήστου στις 31/03/2021 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Χατζηιωαννίδης Χρήστος έχει ύψος 1.81 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.   

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال