Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟΞ με 2-0 επί του Διαγόρα

Κοινοποίηση

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟΞ με 2-0 επί του Διαγόρα

Ξάνθη – Διαγόρας 2-0 τελικό σκορ: Στις νίκες επέστρεψε Ο ΑΟΞ που επικράτησε με σκορ 2-0 στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, στα Πηγάδια, για την 20η αγωνιστική της Super League 2. 

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 2-0 επί του Διαγόρα Ρόδου στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής της Super League 2. Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή (11/4) στο Xanthi FC Arena, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σημείωσε τα γκολ που έκαναν την διαφορά με τους Γκαρσία (33′) και Σχρόιεν (57′) παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Στο 64′ δοκάρι είχε ο Μικελτάτζε.
Μετά την 7η νίκη εντός έδρας και 9η συνολικά η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 35 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το Σάββατο (17/4) εκτός έδρας με τον ΟΦ Ιεράπετρας.
Στο 17′ το πλασέ του Μικελτάτζε από πλάγια θέση πέρασε ψηλά άουτ. Στο 23′ ο Μικελτάτζε πήρε την μπάλα κι έσπασε στον Σχρόιεν ο οποίος έκανε το δυνατό αλλά άστοχο σουτ. Στο 27′ το σουτ του Αθανασίου πέρασε άουτ. Στο 33′ ο Μικελτάτζε έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκαρσία με αριστερό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια τα δίχτυα του Διαγόρα κάνοντας το 1-0. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους το σουτ του Αθανασίου πέρασε άουτ.
Στο 46′ ο Σχρόιεν έκανε το γύρισμα που σταμάτησε αμυνόμενος και στο 53′ η κεφαλιά του Λινάρδου μετά από σέντρα του Σμυρλή κατέληξε άουτ. Στο 57′ ο Μικελτάτζε με την δεύτερη ασίστ του έδωσε στον Σχρόιεν που βγήκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 58′ το σουτ του Ντοριβάλ από μακριά μπλόκαρε ο Ίτσο με διπλή προσπάθεια. Στο 64′ μετά από σέντρα του Έμπερτ, ο Μικελτάτζε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 73′ το σουτ του Χότζα δεν βρήκε στόχο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Λέσβου), με α’ βοηθό τον Αντώνη Κάλλη (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Ισίδωρο Αρμακόλα (ΕΠΣ Κυκλάδων) και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τσαμούρης, Τζούρμαν, Πέτροβιτς, Γκαρσία (84′ Παντελιάδης), Μπριλάντε (13′ λ. τρ. Δημούτσος), Θυμιάνης, Έμπερτ (84′ Σιατραβάνης), Τάτος, Σχρόιεν (74′ Ντίνας), Μικελτάτζε (84′ Παπάζογλου Θ.). 
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Χότζα (80′ Κοντοχρήστος), Μανωλάκης, Ρούγκαλας, Καρατάσιος (61′ Κάκκο), Μπαστακός (80′ Νάτσης), Λινάρδος, Σμυρλής (54′ Γεωργίου), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου (54′ Ντοριβάλ).
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα