Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Μετέφεραν ναρκωτικά με ΙΧ κοντά στη Θαλασσιά

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Μετέφεραν ναρκωτικά με ΙΧ κοντά στη Θαλασσιά

Συνελήφθησαν χθες (20-4-2021) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Θαλασσιάς Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψη και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης δύο (2) άτομα, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών από τους δύο δράστες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τους εντόπισαν να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν ναρκωτικά. 

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και την κατοχή των δραστών, μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 28,5 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. 

Συνολικά κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 1.080 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.  

Ξάνθη: Μετέφεραν ναρκωτικά με ΙΧ κοντά στη Θαλασσιά

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.                             

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα