Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκανε το καθήκον της η Ξάνθη – «Καθάρισε» με 4-0 την Παναχαϊκή

Κοινοποίηση

Ξάνθη Παναχαϊκή

Ξάνθη – Παναχαϊκή 4-0 τελικό σκορ: Το καθήκον της έκανε η Ξάνθη το μεσημέρι
της Τετάρτης στα Πηγάδια, συνθλίβοντας
με 4-0 την Παναχαϊκή και πετυχαίνοντας
νίκη δεύτερης θέσης για τη Super League 2.

Νικηφόρο ήταν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2 για τον ΑΟ Ξάνθης. Στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής επικράτησε με 4-0 επί της Παναχαϊκής χάρη στα δύο γκολ του Καπνίδη (20’, 58’) κι αυτά των Τάτου (50’) Μικελτάτζε (82’) με τους φιλοξενούμενους αν μειώνουν με τον Γιούση (76’). Η Ξανθιώτικη ομάδα μετά το αήττητο σερί των 12 αγώνων, τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 41 βαθμούς θα μπει στην μάχη των play off για να διεκδικήσει εισιτήριο ανόδου.

Στο 8’ το σουτ του Καπνίδη από το ύψος της περιοχής πέρασε πάνω από το δοκάρι όπως και το δυνατό σουτ του Τάτου στο 16’. Στο 19’ την προβολή του Καπνίδη μετέτρεψε σε κόρνερ αμυντικός μετά την σέντρα του Βόλτερς. Στην εκτέλεσή του από τον τελευταίο, ο Καπνίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 36’ ο Καπνίδης με νέα κεφαλιά ήταν άτυχος καθώς η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Κολοβούρη.

Στο 50’ ο Τάτος με συρτό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας κάνοντας το 2-0. Στο 58΄το νέο σουτ του Τάτου αποκρούστηκε από το δοκάρι και στην επαναφορά ο Καπνίδης με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 64’ και το 68’ οι προσπάθειες τω ν Αργυρόπουλου και Μπάτροβιτς κατέληξαν στα χέρια του Ίτσο. Στο 70’ ο Μπάτροβιτς έχασε καλή ευκαιρία αστοχώντας στο σουτ που έκανε. Στο 82’ ο Μικελτάτζε δέχθηκε την αστίστ του Τεσίγια καιμε πλασέ έκανε το τελικό 4-0. Στο 89′ το σουτ του Θυμιάνη πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) με α’ βοηθό τον κ. Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Τυριακίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον κ. Γιουμαντζίδη (ΕΠΣ Πέλλας).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Τσαμούρης (61’ Τζούρμαν), Παπάζογλου Τ. (78’ Παντελιάδης), Δημούτσος (70’ Τεσίγια), Μπριλάντε, Βόλτερς, Σιατραβάνης, Τάτος (61’ Θυμιάνης), Καπνίδης (70’ Παπάζογλου Θ.), Μικελτάτζε.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (71’ Κόκας), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (60’ Σταμόπουλος), Γιούσης, Μουστακόπουλος (30’ λ.τρ. Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Κουσκουνάς (60’ Μπάτροβιτς), Μασούρας (71’ Τσερούτι). 

Ξάνθη - Παναχαϊκή 4-0 τελικό σκορ
Ξάνθη – Παναχαϊκή 4-0 τελικό σκορ

Ξάνθη - Παναχαϊκή 4-0 τελικό σκορ
Ξάνθη – Παναχαϊκή 4-0 τελικό σκορ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.                             

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα