Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με το 1.80 στο ντέρμπι του «Ντα Λουζ» και Φαρένσε

Κοινοποίηση

Δύο επιλογές από την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, περιέχει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Πέμπτη (06/05). Ξεχωρίζει η μονομαχία στο «Ντα Λουζ», με την Μπενφίκα να φιλοξενεί την Πόρτο σε ζευγάρι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Αργότερα (22:30) η Φαρένσε «καίγεται» για νίκη υποδεχόμενη την άνετη βαθμολογικά Γκιμαράες. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ (20:30)

Η Μπενφίκα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 κόντρα στην Τοντέλα, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία. Προηγήθηκε με τον Πίτσι στο 12ο λεπτό, σκόραρε δεύτερο στο 19′ και διαμόρφωσε από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από δύο γκολ σε κάθε αναμέτρηση. Σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, απέχει στο -4 από την Πόρτο και την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε, έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις: Νασιονάλ Μαδέιρα (εκτός), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (εντός) και Γκιμαράες (εκτός). Χωρίς ισοπαλία για 10 σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: εννέα νίκες και μία ήττα. Πιο πρόσφατη στις 21/02/21 με το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στη Φαρένσε.

Η Πόρτο επέστρεψε άμεσα στις νίκες, με το εντός έδρας 3-2 απέναντι στη Φαμαλικάο. Προηγήθηκε στο 8′, ισοφαρίστηκε προς το τέλος του ημιχρόνου, σκόραρε δύο φορές στο διάστημα 61′-75′ και «καθάρισε» την υπόθεση τρίποντο. Χωρίς ήττα για 24 (18 νίκες, 6 ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Τελευταία στις 30/10/20 με το 3-2 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα. Παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση, απέχει στο -6 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια παίζει με τις: Φαρένσε (εντός), Ρίο Άβε (εκτός) και Μπελενένσες (εντός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για αμφότερες, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να μιλήσουν οι επιθέσεις. Επιλογή το Goal/Goal με 1.80 απόδοση στο Stoiximan.

ΦΑΡΕΝΣΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ (22:30)

Η Φαρένσε κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Ζιλ Βιθέντε. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και αήττητη για τρίτη αγωνιστική, ωστόσο μετράει μία νίκη στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας. Βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, πριν το ξεκίνημα της 31ης στροφής είχε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την παραμονή. Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις: Πόρτο (εκτός), Τοντέλα (εντός) και Σάντα Κλάρα (εκτός). Προέρχεται από πέντε σερί Under 2.5 Goal, τα τέσσερα συνδυάστηκαν με No Goal.

Η Γκιμαράες διέκοψε το σερί των δύο ηττών, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Μορεϊρένσε. Προηγήθηκε στο 26ο λεπτό, σκόραρε ακόμα ένα στο 30′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχει στο -7 από την πέμπτη θέση και δύσκολα θα προλάβει να κάνει την υπέρβαση. Αγνοεί την ισοπαλία για 11 σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις νίκες και οκτώ ήττες. Πιο πρόσφατη στις 17/02/21 με το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Φαρένσε. Μετράει πέντε διαδοχικά No Goal, οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Φαρένσε «καίγεται» για το τρίποντο στην προσπάθεια, που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία. Άνετη βαθμολογικά η Γκιμαράες και με μόνο μαθηματικές ελπίδες να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη. Θα εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους λόγω του ισχυρού κινήτρου, ποντάρισμα στον άσο με 2.12 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα