Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με τα γκολ της Αταλάντα και το 1.80 στο Μιλάνο

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Με τα γκολ της Αταλάντα και το 1.80 στο Μιλάνο

Δύο επιλογές από την 36η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη (12/05). Η Αταλάντα υποδέχεται την Μπενεβέντο, σε αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους «μπεργκαμάσκι». Την ίδια ώρα (21:45), η πρωταθλήτρια Ίντερ φιλοξενεί τη Ρόμα, με τους «τζαλορόσι» να χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ (21:45)

Η Αταλάντα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 5-2 απέναντι στην καταδικασμένη και υποβιβασμένη Πάρμα. Προηγήθηκε στο 12ο λεπτό, πέτυχε ακόμα δύο γκολ μέχρι το 72′ και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο. Για τρίτη σερί σεζόν στη ξεπέρασε τα 100 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, δείγμα της φουλ επιθετικής φιλοσοφίας. Σταθερά εντός τετράδας και βρίσκεται στο +3 από την πέμπτη Γιουβέντους στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη για εννέα σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε αντιμετωπίζει Τζένοα (εκτός) και Μίλαν (εντός).

Η Μπενεβέντο συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από την Κάλιαρι στο εξάποντο παραμονής. Πίσω στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, ισοφάρισε στο 16′, δέχθηκε δεύτερο στο 64′ και τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις. Συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετράει μόλις ένα στις 19 (7 ισοπαλίες, 11 ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού, πριν το ξεκίνημα της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής βρισκόταν στο -3 από τη σωτηρία. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ για επτά σερί αναμετρήσεις στην κατηγορία, πιο πρόσφατη φορά που κράτησε το μηδέν στις 21/03/21 με το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στη Γιουβέντους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Αταλάντα έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της τετράδας. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η τραγική Μπενεβέντο, πιθανότατα θα φύγει με πολλά τέρματα από το Μπέργκαμο. Επιλογή το Over 2.5 Goal της Αταλάντα με 1.60 απόδοση στη Novibet.

ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ (21:45)

Η Ίντερ διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-1 τη Σαμπντόρια, στο πρώτο παιχνίδι μετά την εξασφάλιση του Σκουντέτο. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 26ο λεπτό, δέχθηκε τη μείωση στο 35′ και σκόραρε ακόμα τρεις φορές μέχρι το 70′. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 19 αγωνιστικές, με απολογισμό: 15 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Τελευταία ήττα στις 06/01/21 με 2-1 στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ για 16 διαδοχικές αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 23/01/21 με το 0-0 στην έδρα της Ουντινέζε. Τυπική διαδικασία τα εναπομείναντα παιχνίδια, έχει να αντιμετωπίσει τις Γιουβέντους (εκτός) και Ουντινέζε (εντός).

Η Ρόμα διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-0 την ουραγό Κροτόνε, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις (μία ισοπαλία, τρεις ήττες) αγωνιστικές. Προηγήθηκε στο 47ο λεπτό, στη συνέχεια δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση και πέτυχε τρία γκολ στο διάστημα 70′-78′. Κράτησε το μηδέν μόλις για δεύτερη φορά στις εννέα πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Σταθερά στην 7η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από τη Σασουόλο. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ παίζει χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, αυτό δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσει. Η Ρόμα θέλει αποτέλεσμα για να παραμείνει στην 7η θέση, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ με εκατέρωθεν τέρματα. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.80 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα