Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Τότεναμ με 1.85 και Goal/Goal στο 1.88

Κοινοποίηση

Δύο επιλογές από την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, περιέχει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη (19/05). Η Τότεναμ υποδέχεται την Άστον Βίλα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην έκτη θέση. Την ίδια ώρα (20:00), η ντεφορμέ Έβερτον φιλοξενεί την αδιάφορη βαθμολογικά Γουλβς. Δύο πονταρίσματα με 1.85 και 1.88 απόδοση αντίστοιχα στο Stoiximan.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (20:00)

Η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Γουλβς. Προηγήθηκε με τον Κέιν πριν βγει το ημίχρονο, πέτυχε δεύτερο στο 62′ και «κλείδωσε» το τρίποντο. Διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, σκαρφάλωσε στην έκτη θέση και υπερτερεί στην ισοβαθμία (59) της Γουέστ Χαμ. Κράτησε το μηδέν μόλις για δεύτερη φορά στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, πορεύεται με τον υπηρεσιακό Ράιν Μέισον μέχρι το τέλος της σεζόν. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Στο φινάλε (23/05) δοκιμάζεται στην έδρα της Λέστερ.

Η Άστον Βίλα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 3-2 στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας. Προηγήθηκε δύο φορές (17′, 34′) στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε στο 76ο λεπτό και υπέστη την ανατροπή στο 84′. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετράει μόλις μία σε επτά παιχνίδια με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα εννέα από τα 10 τελευταία ματς στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία. Στο φινάλε (23/05) της φετινής σεζόν υποδέχεται την Τσέλσι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Η Τότεναμ χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ. Η Άστον Βίλα παραμένει ασταθείς σε όλα τα επίπεδα και δύσκολα θα κάνει τη ζημιά. Ποντάρισμα στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.85 στο Stoiximan.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το Euro 2020.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ (20:00)

Η Έβερτον έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 7ο λεπτό, στη συνέχει απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Δεύτερη αγωνιστική χωρίς τρίποντο, απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες περιπτώσεις και πλέον βρίσκεται στο -3 από την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Πληρώνει σε μεγάλο βαθμό την αδυναμία στα παιχνίδια του «Γκούντισον Παρκ». Σε 18 φετινές αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μόλις πέντε νίκες, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Προέρχεται από δύο τρίποντο στις 10 (τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η Γουλβς ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την Τότεναμ. Πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, δέχθηκε από ένα γκολ (45′, 62′) σε κάθε ημίχρονο και δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση στο παιχνίδι του Λονδίνου. Δόθηκε τέλος στο μίνι θετικό σερί των δύο (μία νίκη, μία ισοπαλία) αγωνιστικών, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τέσσερα σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, έχει το ελαφρυντικό των πολλών τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών. Θα τερματίσει οριστικά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 23/05.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Έβερτον χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει στη μάχη της εξάδας. Αδιάφορη βαθμολογικά η Γουλβς, ωστόσο η εικόνα των γηπεδούχων δίνει δικαιώματα και κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.88 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα