Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Ανοίγει η Νυμφαία για τους τουρίστες – Οι τελευταίες πληροφορίες

Κοινοποίηση

Ανοίγει η Νυμφαία για τους τουρίστες - Οι τελευταίες πληροφορίες

Ανοίγει τις αμέσως επόμενες μέρες το συνοριακό σημείο της Νυμφαίας προκειμένου να διευκολυνθεί και από αυτό το σημείο η διέλευση όλων όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Σημειώνεται δε ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί με τους ενδεδειγμένους κανόνες και τους κατάλληλους ελέγχους ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ διευκρινίζεται πως για την επίτευξη της απόφασης, όπως επισημαίνουν σε δημόσιες αναρτήσεις τους, κυβερνητικά στελέχη, το θέμα συντόνισε το Πρωθυπουργικό γραφείο υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

«Η Νυμφαία θα ανοίξει για τον τουρισμό μας είτε το θέλουν, είτε όχι κάποιοι», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ πρόσθεσε: «Με την επιμονή μας θα νικήσουμε την αναποτελεσματικότητα κάποιων τοπικών παραγόντων που αδράνησαν και κάποιων κεντρικών παραγόντων που αδιαφόρησαν. Ευχαριστώ από καρδιάς για την συμπαράσταση και την ανταπόκριση τους τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον Διευθυντή του Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου που στήριξαν την προσπάθεια μας να ανοίξει για τον Τουρισμό της Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο Συνοριακός Σταθμός της Νυμφαίας με τους κατάλληλους υγειονομικούς ελέγχους».

Ο βουλευτής Καβάλας του κυβερνώντος κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης επίσης ανακοίνωσε ότι η Νυμφαία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει για να υποδεχτεί εκατομμύρια τουρίστες.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε σήμερα τα ξημερώματα μετά τις συντονισμένες ενέργειες που κάναμε μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και το Βουλευτή Π.Ε. Ροδόπης και τέως υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που χθες το απόγευμα φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Καθοριστική σε αυτή την επιτυχία ήταν η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και φυσικά του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Λευτέρη Οικονόμου και του Προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα. Θα παρακολουθώ την πορεία των απαραίτητων έργων υποδομής, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός», πρόσθεσε.

 Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα