Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Πανέτοιμος ο ΑΟΞ για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Κοινοποίηση

Πανέτοιμος ο ΑΟΞ για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Το απόγευμα της Τρίτης (25/5) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για την πρώτη αναμέτρηση των αγώνων μπαράζ με τον Παναιτωλικό. 

Μετά το πέρας των τελευταίων ασκήσεων τακτικής και τελειωμάτων φάσεων που ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα, ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή του σημαντικού αγώνα και πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης, θα ανακοινωθούν οι τελικές επιλογές του προπονητή.

Σε ανακοίνωση του για το παιχνίδι ο ΑΟΞ αναφέρει: Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την θέση που οδηγεί στην Super League 1 με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη 26 Μαΐου θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλες τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όλα τα παιχνίδια της Super League διεξάγονται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία των φιλάθλων να παρευρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για να υποστηρίξουν την ομάδα μας, ωστόσο στο γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί στις κερκίδες του ανακαινισμένου γηπέδου του ΑΟΞ, για να στηρίξουμε την ομάδα μας.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΘΥΜΙΑΝΗΣ

Στις επιλογές της Εθνικής Ελπίδων βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ξάνθη Κώστας Θυμιάνης για τον αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Λιχτενστάιν – Ελλάδα που θα γίνει στις 5/6.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα