Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΪΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΪΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.30 μέχρι 4.10.

Το φαβορί

Η Ρέιντζερς επιστρέφει στην κορυφή του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος και μπορεί να το κάνει με εμφατικό τρόπο. Να πάρει το τρόπαιο αήττητη. Τελευταίο εμπόδιο η Αμπερντίν, που μεσοβδόμαδα έχασε την τελευταία της ελπίδα για 3η θέση και πηγαίνει αδιάφορη και απογοητευμένη στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Ρέιντζερς-Αμπερντίν 1 (1.30 ) / Betshop

Ο διπλασιασμός

Αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο, καθώς η Καστεγιόν παλεύει να σωθεί και η Πονφεραντίνα είναι αδιάφορη. Η Καστεγιόν στηρίζεται στην έδρα της για να πετύχει τον στόχο της (9-1-9), έχοντας τις περισσότερες εντός έδρας νίκες από τις ανταγωνίστριές της. Ασος κινήτρου

Καστεγιόν-Πονφεραντίνα 1  (2.25) / Interwetten

Το fair over

Στην Τουρκία δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Μπεσίκτας, Γαλατά βρίσκονται σε ισορροπία. Αν κερδίσουν και οι δύο θα μείνουν ισόβαθμες και το πρωτάθλημα να παιχτεί στα γκολ. Χρειάζεται να καλύψει χάντικαπ τριών τερμάτων η Γαλατά και παίζει με αδιάφορο αντίπαλο.

Γαλατασαράι-Μαλάτιασπορ Over 3,5 (1.48 ) / Bwin

Το value over

Προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλία, εκεί όπου Ουντινέζε και Σαμπντόρια είναι εντελώς αδιάφορες. Αναμένεται παιχνίδι δίχως ιδιαίτερες σκοπιμότητες, με αμφότερες τελευταία να έρχονται από «γεμάτα» παιχνίδια.

Ουντινέζε-Σαμπτόρια over (1.90) / Winmasters

Tο αουτσάιντερ

Η Κλερμόν μεσοβδόμαδα πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στη Λιγκ 1 της Γαλλίας. Πηγαίνει στη Νορμανδία αδιάφορη και… μεθυσμένη, για να αντιμετωπίσει μια Καέν που μόνο αν κερδίσει έχει ελπίδες για να σώσει την κατηγορία. Ασος κινήτρου σε τιμή αουτσάιντερ.

Καέν-Κλερμόν 1 (3.30) / Bet365

Το Λάτιν

Ρεβάνς για τα προημιτελικά των πλέι οφ τίτλου στο Μεξικό, με την Αμέρικα να ψάχνει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, ενώ η Πατσούκα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 από το πρώτο ματς. Από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο η Αμέρικα, αναμένουμε να βγάζει αντίδραση, είναι το φαβορί για τη νίκη στη ρεβάνς, μάλιστα στην κανονική διάρκεια της σεζόν κέρδισε με 2-0 ως γηπεδούχος την Πατσούκα και ο άσος αποτελεί.

Aμέρικα-Πατσούκα (1.95) / Novibet

Ειδικό στοίχημα

Η Ατλέτικο κρατάει στα χέρια της το θέμα «πρωτάθλημα». Αναζητάει νίκη απέναντι στην Οσασούνα. Σίγουρα όσο το σκορ είναι 0-0 θα προσπαθεί και θα προσπαθεί. Η Οσασούνα είναι από τις ομάδες που παραχωρούν πέναλτι, αφού απαρτίζεται από παίκτες που «βαράνε» στο ψαχνό. Το να βάλει η Ατλέτικο γκολ με πέναλτι μπαίνει στις επιλογές μας

Aτλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα Γκολ με Πέναλτι Ατλέτικο (4,10) / Stoiximan.gr

Μπάσκετ

Τρίτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών της Basket League με τον νικητή να προκρίνεται στην ημιτελική φάση. Στα πρώτα δύο παιχνίδια, τα ματς ήταν κοντά με το πρώτο να κρίνεται χάρη στην ποιότητα του Μέικον. Περιμένουμε ένα παιχνίδι κλειστό, γεμάτο ένταση. Το διπλό με χάντιναπ στους 5.5 πόντους είναι επιλογή μέσα στο συγκεκριμένο σενάριο.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ  2  (+5,5) / (1.91) / Vistabet

Οι επιλογές μας με βάση την ώρα έναρξης

    • Ρέιντζερς-Αμπερντίν 1 (1.32) / Σάββατο 14:30

    • Καστεγιόν-Πονφεραντίνα (2.25) / Σάββατο 17:00

    • Γαλατασαράι-Μαλάτιασπορ Over 3,5 (1.48) / Σάββατο 20:30

    • Καέν-Κλερμόν 1 (3,30) / Σάββατο 21:00

    • Oυντινέζε-Σαμπτόρια Over (1.90) / Κυριακή 16:00

    • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2, +5,5 (1.91) / Κυριακή 17:00

    • Aτλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα Γκολ με Πέναλτι Ατλέτικο (1.40) / Κυριακή 19:30

    • Αμέρικα-Πατσούκα 1 (1.95) / Δευτέρα 04:05

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές όπως είναι η Bwin στην Ελλάδα
, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα