Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 8 ΚΑΙ 9 ΜΑΪΟΥ

Κοινοποίηση

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.40 μέχρι 5.05.

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.40 μέχρι 5.05.

Το φαβορί

Η είδηση της συμφωνίας με τον Μουρίνιο έχει αλλάξει τον αέρα στο εσωτερικό της Ρόμα. Ξέροντας πως το μάτι του Πορτογάλου είναι πάνω τους, βρίσκουν κίνητρο και οι παίκτες του ρόστερ για να δείξουν πράγματα. Η Κροτόνε είναι ουραγός και υποβιβασμένη και μαθηματικά.

Ρόμα-Κροτόνε 1 (1.40 ) / Vistabet

Ο διπλασιασμός

Αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο, καθώς η Καϊσέρισπορ μάχεται για την παραμονή της ενώ η Γκαζιαντέπ είναι (σχεδόν) αδιάφορη. Μόνο από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας ηττήθηκε στα 4 τελευταία η γηπεδούχος, μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία η φιλοξενούμενη που πλέον έχει το βλέμμα στη νέα σεζόν όπου αναμένονται πολλές αλλαγές (πρόεδρος, προπονητής).

Καϊσέρισπορ-Γκαζιαντεπσπορ 1  (2.20) / Pamestoixima.gr

Το fair over

Στην Τότεναμ το κλίμα είναι καλό και η ομάδα κυνηγά την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίκτες κλειδιά είναι σε φόρμα και η επίθεση δουλεύει καλά. Η Λιντς δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ταλέντο και τον Μπιέλσα στον πάγκο που πρεσβεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Λίντς-Τότεναμ Over (1.66 ) Winmasters

Το value over

Από 4 διαδοχικά over και 7 στα 9 τελευταία παιχνίδια προέρχεται η Σεντ Ετιέν που έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στο παιχνίδι της. Για την αλλαγή στην τακτική και την πιο επιθετική νότα που έχει προσδώσει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σαμπαόλι στην Μαρσέιγ έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν (4 σερί εκτός έδρας over σε όλους τους θεσμούς).

Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ over (1.88) / Novibet

Tο αουτσάιντερ

Τα Play off της Τσάμπιονσιπ αρχίζουν σε λίγες ημέρες και το βάρος για την Μπρέντφορντ πέφτει εκεί. Σίγουρα 3η, ό,τι και αν συμβεί στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, δεν έχει κανέναν λόγο να βάλει τα πόδια στη φωτιά ελάχιστα πριν τα τεράστια ραντεβού ανόδου.

Μπρίστολ Σίτι – Μπρέντφορντ 1 (5.05) / Betshop

Το Λάτιν

Πλέι οφ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία της Κολομβίας, με την Ατλέτικο Κάλι να είναι ουραγός στον όμιλο,  ενώ θα υποχρεωθεί να παίξει σε ουδέτερο. Η Κιντίο είναι πρωτοπόρος στον όμιλο, στοχεύει στην άνοδο, υπερτερεί σε όλους τους τομείς και υπάρχει ξεκάθαρη αξία στις τιμές του διπλού.

Ατλέτικο Κάλι – Κιντίο 2 (2.25) / Bet365

Ειδικό στοίχημα

Η Μάιντς βρίσκεται σε καλή κατάσταση καιρό τώρα, η Φρανκφούρτη πλέον παίζει υπό πίεση και με έναν προπονητή φευγάτο. Πέραν του διπλού αξίζει να παιχτεί και ο Σάλαι της Μάινς για σκόρερ, αφού γίνεται αποδέκτης 35% των προσπαθειών της ομάδας του στην αντίπαλη εστία τους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Φρανκφούρτη-Μάιντζ Σάλαι Anytime  (4,00) / Bwin

Μπάσκετ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, με τον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα. Ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχει ξεσπάσει «κόντρα» σχετικά με την έδρα του τελικού με ανακοινώσεις αρκετά επιθετικές. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, κάτι που απέδειξε τόσο με την ΑΕΚ τόσο κόντρα και στο Λαύριο. Για όλους αυτούς τους λόγους, θα πάμε στον άσο και over 162,5 στο 2,05 θεωρώντας πως είναι μία επιλογή που μπορεί να επιβεβαιωθεί

ΠΑΟ-Προμηθέας 1 & Οver 162,5  (+3,5)/ (1.88)/ Stoiximan.gr

Οι επιλογές μας με βάση την ώρα έναρξης

    • Λίντς-Τότεναμ Over 2,5 (1.66) / Σάββατο 14:30

    • Μπρίστολ Σίτι – Μπρέντφορντ 1 (5.05) / Σάββατο 14:30

    • Καϊσέρισπορ-Γκαζιαντέσπορ 1 (2.20) / Σάββατο 20:30

    • Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ Over (1.88) / Κυριακή 14:00

    • Φρανκφούρτη-Μάιντζ Σάλαι Anytime (4.00) / Κυριακή 16:30

    • Ρόμα – Κροτόνε 1 (1.40) / Κυριακή 19:00

    • ΠΑΟ – Προμηθέας 1 & Over 162,5 (2.05) / Κυριακή 20:00

    • Ατλέτικο Κάλι – Κιντίο 2 (2.25) / Κυριακή 23:30

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Sportingbet
, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα