Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΙΝΑΛΕ

Κοινοποίηση

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΙΝΑΛΕ

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι το τελευταίο τόσο μεγάλο κουπόνι για τη φετινή σεζόν. Και αυτό γιατί πολλά μεγάλα πρωταθλήματα θα σφυρίξουν λήξη εντός των επόμενων δύο ημερών.

Συγκεκριμένα ετοιμαστείτε για έντονες συγκινήσεις και τελευταίες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λιγκα, Σεριε Α, Λιγκ 1 και Μπουντεσλίγκα! Ολο το Big 5 του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βάζει ταυτόχρονα τέλος στη φετινή χρονιά.

Το Σάββατο στις 16:30 η τελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην ουρά και την ομάδα που θα ακολουθήσει τη Σάλκε στη Β’ κατηγορία, αλλά και εκείνη που θα πάει στα μπαράζ παραμονής.

Μόλις τελειώσει η Γερμανία μεταφερόμαστε στην Ισπανία, καθώς στις 19:00 κάνουν σέντρα Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ, που θα κρίνουν τη φετινή πρωταθλήτρια. Αγωνία και στην ουρά, με τρεις ομάδες να παλεύουν για τη μία θέση σωτηρίας!

Απόγευμα Κυριακής στις 18:00 φουντώνει η μάχη της Ευρώπης στην Πρέμιερ Λιγκ, που σίγουρα θα έχει μεγάλες συγκινήσεις αλλά και μεγάλους χαμένους, αφού σπουδαία ονόματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ή ακόμη και συνολικά εκτός Ευρώπης.

Στις 21:45 θα μάθουμε αν η Γιουβέντους θα κερδίσει τη θέση της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας η ίδια στην Μπολόνια, η Νάπολι εντός με τη Βερόνα, ενώ το μεγάλο ματς είναι Αταλάντα-Μίλαν.

Και το διήμερο κλείνει στις 22:00 το βράδυ με Ανζέ-Λιλ, στο τελευταίο εμπόδιο για την κατάκτηση του τίτλου. Ανοιχτά θέματα επίσης σε Τσάμπιονς Λιγκ, ευρωπαϊκά εισιτήρια και μπαράζ υποβιβασμού.

Η επιλογή της Ημέρας

Τελευταία αγωνιστική έχουμε σήμερα και στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Βαντούζ και Σιόν δίνουν τη δική τους μάχη για την παραμονή, αλλά το δικό μας ενδιαφέρον θα στραφεί στο Σερβέτ-Σεν Γκάλεν.

Η γηπεδούχος κλείνει μια πανέμορφη σεζόν, που της έδωσε το εισιτήριο για ακόμη μια ευρωπαϊκή παρουσία. Η Σεν Γκάλεν έσωσε την τελευταία εβδομάδα την κατηγορία, αλλά το σημείο κλειδί για την ίδια είναι πως δεν τελειώνει απόψε η σεζόν της.

Σε τρεις μόλις ημέρες, τη Δευτέρα, παίζει τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λουκέρνη, συνθήκη που κάνει το ματς με τη Σερβέτ όχι μόνο αδιάφορο αλλά να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και με διάθεση για μεγάλο άνοιγμα στο rotation.

Το σημείο της ημέρας

21:30 – Σερβέτ – Σεν Γκάλεν: 1 (1.95)

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020
, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα