Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Μάλμε με χάντικαπ και combo γκολ στο 1.90

Κοινοποίηση

Δύο επιλογές από την Άλσβενσκαν Σουηδίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα (24/05). Η Μάλμε δοκιμάζεται στην έδρα της Έρεμπρο, ενώ η Έλφσμποργκ υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ. 

Διαβάστε εδώ: Προγνωστικά Euro 2021. Έναρξη 11 Ιουνίου 2021

ΕΡΕΜΠΡΟ – ΜΑΛΜΕ (19:30)

Η Έρεμπρο ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην έδρα της Ντέγκερφορς, σε παιχνίδι που πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το νωθρό ξεκίνημα, δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 29ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα. Το τρίτο στο 76′ της έδωσε τη χαριστική βολή, τερματίστηκε το νικηφόρο σερί των δύο αναμετρήσεων στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Μόλις μία ισοπαλία στις επτά φετινές αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Απέτυχε να σκοράρει σε πέντε περιπτώσεις, ενώ με No Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση με μόλις τέσσερα τέρματα. Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Μάλμε νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 την Έλφσμποργκ, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 27ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 50′ και βρήκε εκ νέου λύση στο 64′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Επέκτεινε το αήττητο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Τζουργκάρντεν με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή, συγκεκριμένα στο +3 με παιχνίδι περισσότερο. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν και στις οκτώ φετινές υποχρεώσεις στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Σε όλες εμφανίστηκε το Goal/Goal, ενώ οι έξι συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του έμπειρου Τόιβονεν (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και τη Μάλμε να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από την Τζουργκάρντεν. Η Έρεμπρο σκοράρει με το σταγονόμετρο και δύσκολα θα απειλήσει την ασταθή άμυνα των φιλοξενούμενων. Επιλογή το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.62 στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στοιχηματικές για στοίχημα στο Euro.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ (19:30)

Η Έλφσμποργκ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Μάλμε. Βρέθηκε να χάνει στο 27ο λεπτό, ισοφάρισε στο 50′ στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και το καθοριστικό γκολ στο 64′. Δεύτερη σερί ήττα στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Μετράει ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και τρεις ήττες συνολικό απολογισμό. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις οκτώ φετινές αναμετρήσεις στην κατηγορία. Μία νίκη μέχρι στιγμής εντός έδρας σε τέσσερις προσπάθειες, κράτησε το μηδέν μόλις σε μία περίπτωση. Παραμένει εκτός πλάνων ο καλός μεσοεπιθετικός Ράσμους Αλμ.

Η Νόρκεπινγκ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Βόρμπεργκ. Νωχελική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 32ο λεπτό, μείωσε στο 74′ και στη συνέχεια απέτυχε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) αγωνιστικών στη σουηδική Άλσβενσκαν. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις επτά φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία. Οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις εμφάνισαν 2-3 γκολ. Δύσκολα θα προλάβει ο χρήσιμος αμυντικός Σκούλασον, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο σωστά το σετ αποδόσεων, σε αναμέτρηση που δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο και όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά. Αμφότερες με συνέπεια στο σκοράρισμα, ταυτόχρονα με σημαντική αστάθεια στα μετόπισθεν. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.90 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα