Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ “ΜΥΣΤΙΚΑ” ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ EUROVISION

Κοινοποίηση

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ “ΜΥΣΤΙΚΑ” ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ EUROVISION

Ο μουσικός διαγωνισμός που λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα μετά από δύο χρόνια, καθώς ο περυσινός αναβλήθηκε λόγω πανδημίας.

Σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπου διαγωνίζονται όλες οι Ευρωπαϊκές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα… στοιχήματα. Για άλλη μία σεζόν, οι στοιχηματικές δίνουν το παρών με πληθώρα αγορών και πολλές φορές είναι αυτές που προβλέπουν πρώτες τον μεγάλο νικητή!

To Σάββατο ο μεγάλος τελικός

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση διεξάγεται το διάστημα 18-22/5 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Την Τρίτη, 18 Μάιου  ο 1ος ημιτελικός, με τον 2ο να παίρνει σειρά δύο ημέρες αργότερα, Πέμπτη 20 Μάιου.

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο 22 Μάιου.

Ποιος θα είναι ο νικητής της Eurovision2021;

Η Γαλλία μπορεί να κέρδισε για τελευταία την Eurovision το 1977, όταν ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Wembley, αλλά αυτήν την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί σε απόδοση 3.00 από τον Stoiximan.gr. Το Voila που τραγουδά η Barbara Pravi είναι μία μπαλάντα που πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις έχει απήχηση σε μεγαλύτερης ηλικίας funs.

Η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια της Γαλλίας, η Ιταλία (στο 4.00 η κατάκτησή της από την Betshop) έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση καθώς «ροκάρει» με το Zitti E Buoni των Maneskin. Το νεανικό ροκ συγκρότημα από την Ιταλία ιδρύθηκε το 2016 και κέρδισε με το τραγούδι το οποίο κατεβαίνει στη Eurovision, το φεστιβάλ μουσικής «Σαν Ρέμο 2021».

Η Μάλτα ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί με ένα ποπ κομμάτι (Je Me Casse) από την Destiny, αλλά αμέσως μετά την πρώτη πρόβα, οι funs απογοητεύτηκαν από την σκηνική παρουσία της 18χρονης και η Μάλτα δεν είναι πλέον το φαβορί παρότι προχώρησε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ως προς την σκηνική της παρουσία. Η Destiny είναι μόλις 18 ετών και έχει την ευκαιρία να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην Eurovision αν κερδίσει, καθώς έχει κερδίσει και την Junior Eurovision το 2015. Στο 6.00 από την Vistabet για να τα καταφέρει.

Η Κύπρος είναι το 4ο κατά σειρά φαβορί, με την απόδοσή της να κυμαίνεται κοντά στο 10.00. Η Έλενα Τσαγκρινού ενθουσίασε τηλεκριτικούς και funs στη δεύτερη πρόβα του «El Diablo».

Η Ελβετία ήταν από τα φαβορί στην περυσινό διαγωνισμό, αλλά για κακή της τύχη αυτός δεν πραγματοποιήθηκε. Κάνει την προσπάθειά της με τον ίδιο καλλιτέχνη, τον 22χρονο Gjon’s Tears και το τραγούδι Tout l’Univers να είναι και πάλι ένα από αυτά που οι στοιχηματικές προβλέπουν πως θα τα πάει καλά στον φετινό διαγωνισμό (στο 17.00 η κατάκτησή της από την Bwin).

Το Last Dance της Ελλάδας δεν εμπεριέχεται από τις στοιχηματικές μέσα στα μεγάλα φαβορί για νίκη στον τελικό. Με απόδοση 51,00  βρίσκεται στην 10η θέση της σχετικής λίστας. Με βάση τις αποδόσεις πιθανό το ενδεχόμενο να τερματίσει στο Top-10, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1,75.

Betting Tips για την Eurovision 2021

    • Εχει αποδειχθεί πως τα τραγούδια με αγγλικό στίχο έχουν μεγαλύτερη απήχηση, άρα και περισσότερες πιθανότητες να πάνε καλά.

    • Η Ιρλανδία παίρνει πάντα το διαγωνισμό στα σοβαρά και επιλέγει σε τακτική βάση ένα ανταγωνιστικό τραγούδι. Οι Ιρλανδοί πέρα από ότι είναι η χώρα με τις περισσότερες νίκες στην Eurovision, έχουν επίσης κατακτήσει τέσσερις φορές την 2η θέση.

    • Η Ρωσία έχει ένα υπέροχο ρεκόρ με μία νίκη, τέσσερις δεύτερες θέσεις και τέσσερις τρίτες θέσεις σε μόλις 22 συμμετοχές.

    • Οι σκανδιναβικές χώρες: Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία έχουν κερδίσει συνολικά έξι φορές από το 2000 μέχρι σήμερα την Eurovision.

    • Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει τραγικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, χωρίς κανένα πλασάρισμα στην δεκάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

    • Το Ισραήλ έχει καταγράψει τέσσερις νίκες στην ιστορία της Eurovision.

    • Η σειρά των τραγουδιών παίζει ρόλο στον τελικό. Τα τραγούδια που βρίσκονται στην αρχή έχουν χαμηλή απήχηση στους funs σε σύγκριση με αυτά στο μέσο και το τέλος του διαγωνισμού, πιθανώς επειδή οι ψηφοφόροι τα έχουν πιο φρέσκα στην μνήμη τους.

    • Η τελευταία χώρα που κέρδισε δύο σερί διαγωνισμούς Eurovision  ήταν η Ιρλανδία το 1994.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020
από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα